Träd ur balans och beskrivande ord.


Tappar hjärta.
Plockar upp.
Men sen.
Smutsar ner.
Och tappar bort igen.

/Little Marbles.

 

Enhörningarnas hämnd.


Du-dunk mot stjärnhimmelen.

Jag är förälskad i stjärnhimmelen, hur den glimmar och har sig utan några bekymmer i världen.
Jag kan sitta i flera timmar och bara dunsta bort från min kropp, från mig själv, koppla bort ljudet från bilgatan och alla fåglarna i träden, inhalera luft tills mina lungor nästintill sprängs. 

Jag utrymmer mina hjärnceller på tankar, hjärtstammen är tom och likaså slår mina hjärtslag lika tomt som du ler, som jag ler, som alla vi uttömda ler. Vi utan innehåll, ödelagda bröstkorgar, urholkade andetag. Vi med liknande historier men olika sidospår.

Du-dunk, du-dunk, du-unk.
Utan mening, bara slå på, slå på som hjärtslaget i den ihåliges bröst.

Du-dunk, du-dunk, du-dunk.
I snöyran, i sommarnatten, i höstvinden, i vårskriken.

Jag är förälskad i stjärnhimmelen, hur den bara är där, den bara existerar.
Den bara existerar och tar upp hela min värld.
Jag älskar att tappa bort mig själv i böcker, i ritningar, i musik. Men ingenting slår min älskade stjärnhimmel. Min älskade stjärnhimmel som bara glimmar och har sig utan några problem i världen.

Green Couch Session - The Matinee.

 

Har lyssnat i flera timmar mvh gråter nästan vad bra.

Går under namnet LumosGoblet25502.

Blev precis medlem på Pottermore, kände att det var dags.
Åh, känns som julafton. Lägg till mig som vän kanske?

Busskompisar 4 lajf.

Hejhallå, hade en tjilledill dag i skolan idag om jag ska vara ärlig och på bussresan hem återfann jag min busskompis vid namn Adan, ehe var så längesen vi talades vid, var fint även om vi satt halva tiden och sa ''va?''.

Borde plugga röven av mig men sitter istället och diskuterar Elvis sätt att skriva låtar på, könsorgan och mat med Sebbe och Adan medan jag ritar en fager snögubbe ehe. Nu ska jag ordna en kopp te och leta efter tonfisk, har cravings efter tonfisk konstant utav någon anledning, adjöken.

Gener och anlag, allt var ett misstag.

Är det trångt med grejerna där nere?

Gör ett bokomslag med Sherlock Holmes som tema, mhm väldigt fint. Åh, så längesedan jag såg Sherlock Holmes, helgplaner möjligtvis? För den delen får våran lärare voicekrack med jämna mellanrum och jag är glad pga det är äntligen fredag och vi slutar alldeles snart.

Btw, endast fem dagar kvar tills konserten asdfghjkl.

I've never touched Mrs.Norris.

Hallihallå.
Sitter på min sista lektion och ser på Harry Potter ännu en gång, det är fint det och ska svira järnet denna helg med Harry Potter och tekoppar. Tänkte ha ett lotr-marathon med Sebbe och Adan men jag har så oerhört mycket plugg som måste bli färdigt såååå vi ska ordna det någon annan helg även om det har blivit framskjutet i ca ett halvår.

Jaja, ska arbeta med indesign/se på Harry Potter, ha det fint!

Ett bad med Anne Frank.

Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?

Hallå, kom precis från bussen ska om ca tio minuter fara iväg till församlingshemmet och träna på luciasånger ehe. Är ca mest opepp i världen, för den delen kommer jag att spendera helgen med att vara ensammast i världen för planerna gick sönder och O kommer icke.

Vet inte riktigt vad jag ska göra, lär sitta och läsa boken som jag fick utav världens charmigaste Alex. Ehe, fick då alltså Harry Potter and the half-blood prince, åh, ca aslycklig pga detta mihihi.
Jaja, så vinner man mitt hjärta ska ni veta, via böcker, pizza och sex. Nej men idk.

Nu ska jag lyssna på min älskade Håkan Hellström i de resterande 12 minutrarna jag ska befinna mig framför datorn, för den delen så halkade jag, gjorde ont i mitt skrev. (Mus, fitta, kissemurra, snippa, hallongrotta, skäggbiff vad ni nu vill kalla det, där gjorde det ont i varje fall).

Åh min älskade Håkan, om du bara visste hur mycket du räddar mig.
Min finaste räddare i nöden.

“I'll be in my room, making no noise and pretending that I don't exist.”

Hejhejhallå,
sitter på mattelektionen och ser på Harry Potter och hemligheternas kammare.

Sådär busig är jag som väljer att icke arbeta men jag känner verkligen inte för att räkna algebra och Harry Potter är så lockande, ehe. Är snöstorm i mitt kvarter och jag längtar nästan tills ikväll då jag och Idha ska gå hem från luciaträningen genom vår fula ödelagda by i snöklädda skor.

Imorgon kommer O hem till mig och jag måste nog se till att städa det sista utav mitt krypin någonstans emellan rullstolsbasketen idag på idrotten och bussresan hem imorgon.
Jaja nu kallar Harry på mig, adjöken.

''Fast längtan är brutal så inser jag att ett nej är ett nej.''

 

''Dra åt helvete'' startade dagen med.

Så jävla värdelös dag.

Hallå.
Är så förbannad att jag inte ens förstår det själv. Äckelbussen åkte förbi min busshållsplats så att jag i denna underbara snöstorm vi har fått fick gå hem ca dubbelt så långt som vanligt. Visserligen är det inte så långt men det är ju själv grejen, ugh. För den delen gick matteprovet ca sämst men vi tröståt cheeseburgare och sjöng julsånger påväg till tåget.

För den delen lägger sig snön på backen och jag tror det är omöjligt att vara gladare över en sådan sak, HEJ MITT VINTERLAND. *wiiiii wiiiii wiiiii*

Nu har jag hjälpt min mor att fixa pannkakssmet och min låtsasfar for till affären för att köpa vaniljglass mvh ska tröstäta ihjäl mig på pannkakor pga bussincidenten och för att min hals dödar mig. Nu ska jag tala med O och platta mitt kaos till hår, adjöken.

Alla dessa meningslösa lektioner.

Hejhå, sitter på mattelektionen och borde egentligen jobba då jag ligger alldeles för mycket efter men jag känner inte direkt ''woho, matematik'' så jag sitter och tittar på Portkod 1321 istället.

Ska stanna kvar efter skolan för att göra matteprovet som jag missade för ca två veckor sedan också, ugh vad jag tycker om dig livet. Kommer att komma hem efter 18-slaget ikväll, jaja adjöken ska fortsätta titta nu.

Svartvitt á la tumblrstyle.

Mani : ensidigt intresse; fix idé, tvångsbegär.

Hejhej hallå.
Hade en ful natt bestående av städning, prat med A via telefonen och många fina serier.
När beslutsångesten pga visste inte vilken serie jag skulle fortsätta se på så började hela städmanin då jag icke kommer att orka städa innan fredag då O möjligtvis anländer till mitt hem.

När John Blund tillslut kastade sömn på mig så drömde jag om siffror, ångest, ätstörningar, vikt osv. Hemskt och detta förstörde min morgon mer än vad det snöblandade regnet gjorde. Någonstans mellan sjuttiovägen och tågrälsen så längtade jag efter hans bröstkorg mer än vad jag längtar efter en kritvit gata och istappar.

Ok kollade upp min dröm-ish och detta var reslutatet :
''Siffror: Du ser en massa siffror framför dig. Det tyder på ett komplicerat känsloliv. Du vill ha ordning och reda, men har svårt att övertyga en närstående och blir förargad.''

Uh, ca rätt som fan.

Allt du har väntat på krymper på nära håll.

Borde vara en duktig flicka och göra färdigt samhällsuppgiften som skulle vart inne för ca 2 timmar sedan samt plugga till matteprovet jag ska göra imorgon efter skolan men vet ni vad?
Här sitter jag, lika byxlös som vanligt och äter banan och lyssnar på världens bästa Kent medan jag längtar efter en kopp varm choklad och lussebullar.


Mänsklighet : jordens befolkning; människosläktet, homo sapiens.

Hejhallå, hade en urtrist dag i skolan.
Först hade vi föreläsning i ca 2 timmar mvh somnade den sista timmen typ.
Efter det hade vi en om möjligt ännu tristare svenskalektion, lunch och slutgiltligen ännu en svenskalektion då vi skulle argumentera. Självfallet ''vann'' min sida för att vi är ca bäst you guys.

Jaja, somnade på bussen hem och nu lyssnar jag på Bon Iver, äter de resterande kinapuffarna och svär pga jag är så jävla trött på mänskligheten. Rym iväg med mig någon hallå?

Skulle ha umgåtts med Alex idag men alltså det regnar vilket ger mig huvudvärk och jag är så jävla hatisk och det enda jag vill är att äta pannkakor men jag är såååå mätt trots att jag endast ätit lunch och en glass idag. Och ja, vi åt glass, i spöregnet, utan vantar.

Jaja hejdå säger jag och mina sönderbitna läppar. 

 

Att klippa sig till ''Hyllningsvisa till lesbiskt sex''.

Singularis, entalsform, ental (motsatsord: plural).

Hallå där, jag sitter hemma och lyssnar på Little Marbles och längtar efter nybakad pizza och milkshake. Ska fara iväg till affären om ett par timmar med min kära men bortglömde vän Kimberly för att köpa tandkräm och förmodligen någonting som innehåller alldeles för många kalorier för min lilla kropp.

Lär sitta resten utav kvällen inlindad i mitt älskade duntäcke, äta toast och se på tbbt, Eva & Adam samt pokemon. Jag har ett vilt liv fyllt med alla äventyr jag drömmer om och härliga pojkar som är minst lika mycket singulara som jag är, märks va?

Brb längta efter pannkakor med nutella och vaniljglass.

Vill bort härifrån, ut på äventyr, försvinna. Utforska världen, tappa bort mig själv och finna mig återigen på de underligaste platserna. Falla fritt, inte fångas, tappa andan utav världens mest vackraste platser. Hallå, jag väntar på dig livet. Stjäl mig nu medan du har chansen.

Hungern skriker högre än alla barn i världen.

Aloha eller någon annan asball hälsning.
Har engelskalektion och känner för att sparka hinken (kick the bucket så att säga). Hittade 48 kronor i mynt plus en tjuga, gissa vem som har fått sin lunch betald liksom subway here we come. :)))

Är ganska ledsen och trött på det mesta idag om jag ska vara ärlig och inte gör det faktum att min tandkräm tog slut imorse mitt liv mycket bättre. Kommer alldeles säkerligen glömma att köpa ny och lukta huggorm i munnen som far brukar säga, för resten utav mitt liv.

Ska titta på bilder på mat nu. Adjö.

 
 

''Oh, wow.''

Hallådär, igår såg jag slut på första säsongen utav skins och hittar ingen nedladdning till de resterande säsongerna, någon som vet vart man kan finna det?
Grät på slutet och ugh, jag är så förälskad i dessa karaktärer de spelar. Älskade Cassie, Sid, Maxxie nej ugh, jag är nog förälskad i hela bunten.

Ja, jag hann börja på första säsongen utav tbbt också och somnade inte förens efter femslaget och tack vare detta sov jag fram tills halv sex idag. Har hunnit sega i sängen, duscha och dö utav utslagen som följde efter duschen. Nu sitter jag här och luktar äckligt efter salvan som förhoppningsvis hjälper mot utslagen. Livet måste älska mig you guys.

Jaja, nu ska jag trycka i mig frukost/lunch/middag i en och samma måltid och lyssna på Anton Kristiansson inlindad i söndagsångest och en playboy-handduk.

 

Jag känner smaken av din tunga när jag andas in.

Jag är inte som majoriteten utav 16 åringar som nu super sig redlöst fulla och spyr i närmsta dike, tar på personen till höger, tar på personen till vänster, välter, trillar, faller.

Nej jag sitter här som den ensamma tumblraren jag innerst inne är med en burk cola och en burk nutella och ser på skins inklämd i mitt spidermantäcke och fnittrar åt min lila mustasch.

Hur mycket kan man sova egentligen?

Hallihallå,
denna dag har spenderats med att mestadels sova.
Ja, lunch/frukost hos farmor, somnade på hennes soffa mvh matkoma, åkte för att lämna min syster på kalaset hon skulle på, somnade i bilen och sen när vi landade i någon ful affär så tappade jag bort farmor och pappa så jag stod där mitt bland alla juldkorationer och godishyllor och tränade på min imitation utav en rädd hare medan alla glodde på mig och på vägen hem från kalaset somnade jag igen. Och vet ni vad?

Jag är hur seg som helst, och kall för den delen. Och hungrig.

 
 

Kära jultomten.

Kärlekskrank : älskogskrank, amorös, förälskad.

Denna ensamma fredagskväll (även om det känns som en tisdagskväll) så lyssnar jag på Lasse Lindh och Little Marbles som jag återupptäckte igår, äter vaniljglass och tumblrar. Gud vad bristen på liv värker i alla mina sprickor.


Känner mest för att ta första tåget som går hem till dig och dina nedvridna persienner ut mot gatan där folk trampar kring i sina tomma liv, få fnissa tätt emot din halspulsåder för att veta att du lever, jag lever. Bara få vara med dig, hos dig, ugh.
Jag är sådär kärlekskrank denna kväll och känner nog någonting för dig, kanske bankar det någonting inuti, bakom, under allt det där trasiga, jo men så kanske det ligger till.
Vi är nog lika osäkra du och jag, jag saknar min dagbok dagar som denna då timmarna känns ändlösa och tankarna virvlar mer än snöflingorna gjorde då stormarna var som värst, både i mitt hjärta och ute på de tomma vägarna. Och så saknar jag dig, dig dig dig. Älska mig, behöv mig, längta efter mig. Var den du aldrig var då, ta chansen, våga.

 

Ska du med och flyga?

For till fotomässan i Stockholm idag direkt efter skolfotograferingen (ser ut som en potatis på riktigt) och en bussresa som bestod utav att äta subway, fick oerhört mycket inspiration på mässan men fotograferade ingenting alls. Tog kort på byggnaden som befann sig utanför istället samt en bro typ.
 
 

''Jag hade lovat mig själv att aldrig mer ge bort min insida till någon igen.''

Sitter med någon liter jordgubbsoboy, ett wienerbröd och ritar med Anton Kristiansson spelandes i bakgrunden, åh, hans röst är som sex för öronen.

''Vin över skjortan, såg ut som att jag blivit skjuten.
Hjärtat i bröstet kändes som nån rivit ut det.
Stegen i natten ledde aldrig någon annanstans,
och jag som bara leta efter någonting som aldrig fanns.''

SO MUCH INSPO OK TACK BRA ADJÖ.

(Ok har skolfoto imorgon, vet icke om jag ska ha mina glasögon eller ej?)

 

Lucia ännu en gång.

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag vaknade runt 5 med kramp i magen utav någon okänd anledning så jag stannade hemma från skolan och sov. Vaknade strax efter fem och for iväg till Lucia-träningen eller vad man nu kallar det. 

Hade en oerhört trevlig diskussions med Idha på vägen hem och jag insåg hur längesen det var jag träffade någon från min föredetta klass. För den delen är jag trasig på insidan och ska snart lägga mig i ett bad/ta en dusch pga vi har skolfoto imorgon och jag vill verkligen inte för en sekund, kommer att bli så oattraktiv som det bara går.

Nej ja, duscha var det ja, sen ska jag rita ned mina sorger och försvinna under mitt täcke för resten utav mitt liv, adjöken.

Charmig bild från igår.

 

It's a baboon rape party.

 

Not all heroes wear capes.

Hej, idag har varit en helt fantastisk dag och jag är inte ens sarkastisk.
Alla har varit alldeles superduper-rara och jag har förmodligen fått fler komplimanger idag än vad jag fått under hela detta år. Önskar att jag kunde samla alla fina ord ni sagt i en burk för att påminna mig själv om lite titt som tätt hur otroligt snälla ni är, blir alldeles själaglad.

Jag har fått flera komplimanger om att mitt hår är fint och oerhört många om hur duktig jag är på att rita, åh blir alldeles rörd. Idag var ni alla lite som mina hjältar, och vet ni vad? Not all heroes wear capes och det stämmer så snuskigt bra, ugh, ni är så bra så bra så bra, jag tycker om min klass. 

Har för den delen ca tusen nya idéer på vad jag ska klottra ned i mitt älskade ritblock och det tänker jag starta med på en gång nu när jag äntligen anlänt hem från att ha firat min fina mormor. 
Adjöken!

But you are plastic and so are your brains.

Hej hopp mina fina besökare. (Hej på er mindre attraktiva också.)
Jag sitter i skolan och ska leta upp en och annan photoshop tutorial på vårt älskade youtube som jag ska försöka lära mig någonting av och redigera egna foton, happ, kan nog bli spännande tror jag.

Lyssnar på Manson för den delen, helt ofattbart att det är TVÅ VECKOR kvar tills jag kommer att befinna mig i samma rum som denne fantastiska man. Ugh, kommer gå sönder och spilla ut mina delar överallt av lycka. Mvh fangirlar som ett jävla as.

Har fått fina kommentarer under dessa nästan 3 timmarna sedan jag släpades ur min säng och de har hängt ihop med mitt hårbyte, eller ja, färgen dvs. Är riktigt nöjd och det bara skriker lila, blir lite mumsig så att säga. (Dessutom kan jag jag erkänna att jag stödjer purple project varenda dag).

Ni får en bild på världens finaste ok (går under här borta pga han är så vacker).


 


I fuck you because I am your whore.

And there’s holes, holes, holes in my everything.

Det har varit ett ensamt år.

"So you can drink a drink but you can’t food a food."

Lunchen spenderades på donken med Magda å Alex, slapp för en gångs skull gå upp för trapporna i skolan efteråt, ganska jätteglad ok?

Efter det hade vi svenska ännu en gång (dvs tumblr ännu en gång) och tåget var försenat vilket börjar bli rätt standard. På vägen hem från tågstationen somnade jag i bilen och är ca segast i universum för tillfället. Lyssnar på Melissa Horn och ska snart färga håret mhm bitches, adijås.

 

Slo-mo-tion.

Hallå!
Idag har vi gjort lergubbar och ingenting annat spännande.
Fryser fingertopparna av mig och inte blir det bättre av att klassrummet är iskallt. Tänker återgå till att lyssna på Manson och förtränga livet. Adjöken från min gråa och fula dag.

Min imitation utav en kassler.

Idag har jag en nästan urtvättad Alex-fjäril på min skeva arm, en batmanplugg och kasslerben.

Nu har jag nog fallit för McFly lite.

 

Du får det bräckliga hjärtat att skrika.

Alla djurens växtligheter och djurliv exploderar ut i ett ekande fält, tomt, precis som mitt trasade jag.
Det enda som berör mig är vinden likt hur den virvlar kring novemberträdens kala kvistar.
Jag slår rot, bosätter mig, förvinner i dig. Vinterns mörker slukar oss hela, inte bara dig, mig och träden. Mörkret slukar städerna, de gråa, fula städerna samt dess vidriga invånare.
November du dystra månad, jag håller dig kär, om du håller mig tillbaka.

Jag har tappat bort mig själv oftare än vanligt detta år, novembermånad kanske håller mig på plats, det kanske är dags även om jag tappat både kartan till mina innersta drömmar och all tillit för medmänniskor. Jag har karvat ur varenda del som tillhörde den person som fick mig att gå sönder.
Jag är numera varken din, hans, eller någon annans.

Jag vill endast försvinna, rymma, glömmas bort.
Förlora mig i främmande städer, möta okända blickar och för en sekund vara en del utav deras historia. Böcker som drar ur flera timmar ut mitt liv, halsdukar upp till öronen, skor som skaver.
Jag vill ha äventyr och historier att berätta. 

Fast mest utav allt vill jag nog ha dig.

This is loooove ok.

Hallihallå,
jag sitter på min första lektion (engelska) och lyssnar på världens bästa Artic Monkeys, har fallit djupt i en förälskelse i dem ok? Vi kan dra upp en fasad och låtsas att det endast är pga dem jag rodnar, fnissar och har mig.

För tillfället kärar jag ned mig 'love is easy' med McFly, mums säger jag bara.
Jaja hejdå!
 

Dammsugarhjärtat inhalerar, vinklar och vrår slätas ut.

Ge mig snö, kyla som värker mer och mer i lungorna för vardera andetag man tar.
Ge mig vinter, ge mig halkiga backar, ge mig grusade gångar och borttappade vantar.


 

''Jag träffade dig för längesen och nu hittade jag dig igen.''

Hallå!
Nu cirka 350 kalorier senare är jag proppmätt efter den fjärdedelen jag fick i mig utav min och mors inköpta pizza. Igår såg vi på Mr.Bean och jag log för att en viss person fick mitt hjärta att sluta slå gång på gång på andra sidan telefonen. Jag var mest seg och trist utöver det. Imorse såg vi på Scooby Doo medan regnet smattrade mot mitt fönster och för en gångs skull kändes livet stabilt.

Jag är för övrigt tömd på känslor, jag känner endast att jag saknar denna herre som jag icke får längta efter. Men, det löser sig nog även om det mesta är upp och ned, om inte annat så har jag ju alltid kattungarna i livestreamen som jag ser på i skrivande stund. Går nästan under vad charmiga de är.

Ungefär såhär ser jag ut när jag ser på kattungarna ok.


Lördagsplaner (för en gångs skull).

Hallå kära ni.
Om cirka en timme anländer herren vid namn Jesper och jag är både nervös och glad.
Vi ska dricka te, rita, lyssna på fin musik och sen har jag verkligen ingen aning om vad mer.
Hur som helst så blir det nog en fint spenderad lördag.

Igår lyssnade jag på Artic Monkeys i flera timmar och fyllde mitt ritblock lite mer.
Nu ska jag städa färdigt ok hejdå. (Städade inte igår...)

Brinn i en eld.

Mitt hjärta behöver plåstras om, allting skaver och är fel.

Möjligtvis dags för en koja.

Somnade runt nioslaget och befann mig halvsovandes i en fuldimma fram tills alldeles nyss.
Jag bör börja städa rummet för om nästan exakt ett dygn så kommer en utav världens bästa vid namn Jesper hit för att umgås med mig och det ligger urdruckna tekoppar samt strumpor överallt.

Nu är mor min och tar ut sömntabletterna som ska ge mig en stabil sömn och jag får icke hantera dessa ensam utav någon anledning. Tänker köra Lasse Lindh på högsta nivå och städa nu, för den delen vill jag bygga en koja.


 

JAG HAR INTE SOVIT OK.

Jag är alldeles bortkopplad från mina vanligtvis fungerande hjärnceller då jag har enorma sömnrpblem och sovit hur dåligt som helst hela mitt liv. Nej men hallå, jag sover inte om nätterna och detta gör att jag inte kan åka till skolan, får migrän (antar att det är pga all sömnbrist) och blir alldeles skitduktig på att sudda med stompfar.

Vill att någon ska titta på film med mig, och kanske även kramas.
Är det någon som ställer upp? NÅGON I HELA SVERIGE? (Men hallå, inte du.)


 
 

Valikopter.

Ett löfte är ett löfte.

Åh, lite ljus i min vardag.

Nu har jag spenderat ett par timmar med en utav världens bästa, dvs Jonathan.
Vi har lyssnat på Winnerbäck, druckit te och diskuterat allting från droger till trasiga förhållanden.
Nu är han påväg till bussen och jag är ensam ännu en gång men är lite mer stabil kring mitt mående tack vare det uppskattade besöket. Åh jag är så glad för att jag har så fina vänner som lagar mig och mitt trasiga jag.

Gick sönder imorse och grät mot mammas axel medan jag snorade ned ärmarna på min favorittröja, sov i datorstolen medan O spelade the sims och svor åt sin gubbe. ''Heidi kan tyvärr inte komma till skolan idag för hennes hjärta är dumt och säger elaka saker och hon är nog ledsnast i världen''. Sov/vaknade/sov/vaknade och började rita.

Nu ska jag återgå till mitt ritblock och Lasse Lindh.
 

 
 
 

Tänk på bubblor.

Fredrik.

Lyssnar på Kapten Röd (må-bra-musik).

Nu har jag skrikit luften ur mina lungor, slagit i träskivan som agerar skrivbord och gråtit i telefonen till bästavän. Han var då fan inte en galaxhjälte, brinn i en eld kära kära kära du.

Nu ska jag skriva brev till Olivia (länklänklänk) och klottra ned mina känslor i både min fula dagbok och i mitt älskade ritblock. Och hur många gånger har jag sagt att kärlek ej existerar, för många ok. Adjöken kära ni.

''Sådär håller det på och kallas livet.''


''When all seems so useless, and you can't take anymore.''

Har estetisk kommunikation, ritar en gravsten som blir ful.
Vill endast stjäla en katt, frossa i jordgubbar och blåbär för att till slut kollapsa i min säng med täcket draget så långt ovanför öronen att tårna nästan visas.

För den delen skriker min mage ikapp med Emilie Autumn som för stunden bor i mina hörlurar.
Det är pasta med köttfärssås till lunch, förmodligen det enda positiva som kommer att ske utav de resterande timmarna utav detta dygn. Nu ska jag återgå till min oattraktiva gravsten som jag nästan önskar vore min. (Det kanske icke är tillåtet att uttrycka sig på detta vis men ät min avföring.)

 

''Så ge mig trettio grader kallt, tomtar överallt.''

I väntan på 16:03-tåget.

Lunch @ subway (standard).

"My favorite sexposition is crying alone in the bathroom."


 
 
 

Och ständigt ignorerad som ett plus.

Hallå.
Lyckades ta mig till bussen, och på tåget och ända bort till skolan.
Känner att jag är lite stolt över mig själv pga har fortfarande snuskigt mycket migrän och hatar nog det mesta lika mycket som vanligt. Har sovit ca en halvtimme och utöver det ritat, pratat i telefonen, lyssnat på Håkan Hellström och gråtit hela natten.

Nu har vi i varje fall digitalt skapande och jag har verkligen noll inspiration, känner för att lägga mig på golvet och gråta inälvorna ur mig. Adjö.

Detta får mig att le, tsss.


 

No pants are the best pants.

Igår gick jag och la mig innan klockan hade hunnit slå 21:00 och hann sova i ett par timmar innan min telefon började ringa, höll mig vaken i ca en timme, somnade om för att bli väckt igen utav min kära telefon och hölls vaken i ca två timmar och lite sådär fortsatte det. Befann mig i min underbara säng med mina kuddar som jag tydligen möblerade om i sömnen (samt alla vidriga mardrömmar).

För tillfället utökar jag min önskelista som än sålänge består utav 15 böcker och diverse annat. Geek much? Eh jaja, ska leta efter anant fint nu inkrupen i spidermans buk, adjöken.

Här kommer bilder från tumblr jag inte ens visste att jag hade printat med min telefon.

 

Ja, detta har mitt senaste dygn bestått utav.


''I carried a watermelon.''

Sitter här i novembermörkret i mitt lilla krypin hemma hos far i min ensamhet och ska titta på min absoluta favoritfilm, gråta och äta tonfisk.

 
 
 

Mackor inför morgondagen samt julpynt.

Min lilla hjälte, puss.

Sheldon, armbandsbitaren.

''Jag ska anmäla dig för intrång, intrång i mitt liv.''

Emilie Autumn slår ett hål genom min bröstkorg.

 

Kändiscrush á la Ezra Miller.

 
 

''All I know is that my daughter has been silently slicing her arms and legs with a straight-edge razor for six years.''

Som rubriken avslöjar ser jag på 'Another happy day' och är hemma från skolan ännu en dag.
Var påväg att bryta ihop fullständigt imorse och klarade faktiskt inte ens att ta mig ur sängen pga var så psykiskt nedbruten, mina sömntabletter har ingen påverkan på mig alls (förutom att jag blir lite segare i huvudet) men dagen räddades med ett samtal med min psykolog som jag ska träffa på måndag.

Sitter och fortsätter på min önskelista i hopp om att julen ska återkomma springandes mot min famn. Ok ska se klart på filmen nu, adjö.

Känner också för att gå ut och lägga mig i gräset och bara gå sönder totalt.

 

Pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat.100 dagar har passerat.

Den räddande mannen Winnerbäck.

Kom och bada badkar med mig, vi kan drunkna i varandra. Eller så kan vi bygga en koja, och bara vara. Äta kakor tills vi får ont i magen och dricka te tills vi tröttnar (om det ens är möjligt). Vi kan titta på Star Wars och förinta alla andras existens. Jag är ute efter sällskap.

Var hemma från skolan idag men det är ok för jag ska äta pannkakor till frukost/lunch/middag om en stund. Lars Winnerbäck sätter ord på mina känslor och jag bor i mitt täcke, det agerar som skyddssköld mot kylan. Tänker ordna en kopp te för att värma mitt känslokalla inre, adjö.

''Jag famlar kring i detta dunkla rum.''


 

Mitt liv är så fullspäckat.

Har en nostalgisk stund nu på min lediga dag och allt.
Lyssnar på Eminem, dricker te ur min fagra ugglemugg och så skriver jag önskelistor nu inför julafton. Funderar på att titta på en serie, eller en film kanske men jag vet inte riktigt.
Är i behov utav en kamrat men alla jävlar är ju i skolan, för den delen bor alla ca ett ljusår ifrån mig ändå så det spelar ju inte så stor roll då det icke påverkar mig.

Gud vad jag babblar på om nonsens, vill fixa designen, behöver plugga, vill bara ha en katt och få försvinna för ca resten av mitt liv, adjö.

Be-bop-a-lula hela jävla dan.

Hallå hej, idag är jag ledig från skolan pga utvecklingssamtal. Förväntade mig oerhört många F och fula ord med till min förvåning så har jag nästintill mvg i svenska och nästintill vg i engelska. (Känner nästan för att jubla och skutta omkring som den lilla flicka jag är innerst inne men jag undgår det denna gång.)

Är medveten om att det inte heter ig, g, vg samt mvg längre men jag är en bad girl och gör vad fan jag vill. :$

I skrivande stund sitter jag i bilen och lyssnar på den bästa Thåström som existerar och väntar på att min mor ska återvända från affären med bland annat en flaska bubbligt vatten, är fancy idag med bubblor och allt.

Nu har jag skrivkramp i högerhandled så detta får bli en avrundning med hjälp utav en bild på mina oattraktiva knän, docs och en trasig isfläck.

Adjöken.

För att du såg mig när jag var osynlig.

Har lyssnat på världens bästa Krunegård som har lagat min trasiga dag. Känner mig smått ensammast i världen men jag har ordnat en enorm kopp med tre tépåsar med smak utav hallon dinglandes ned.

Tänker titta på Star Wars i hopp om att min neutrala känsla återkommer. Skulle inte alls tacka nej till sällskap i form utav en rar själ då ensamheten smyger sig på allt mer och mer.
Jaja, hejdå nu rymmer jag från denna fula värld.


''Och vem blir inte ful i 60 watts ljus?''

 

Lunch @ donken.

Donken med Kevin, pommes-tjuven Fredrik och världens bästa festis.
Hann rodna, bli kramad och sakna min säng något ofantligt mycket.
Nu ska vi se på film på våran urtrista svenskalektion, adjöken.


 
 

En förälskelse.

Stänger ute resten utav klassrummet med Manson spelandes. Världens bästa Marilyn Manson.
Min gud, min hjälte och min kändis-crush. Tjugonio dagar återstår.Mitt hatiska jag är här.

Känner mig endast som ett vider idag. Detta är inte min dag, livet är smutsigt, fult och äckligt.
Jag är nedsmutsad, icke omtyckt och bara åt helvete.

Tumblr beskriver mina känslor för tillfället.

Går under namnet enhörningsslaktaren numera.

 

Den femte jävla november.

Gårdagens söndagsångest vägrar gå.

Hejhopp, igår spenderade jag hela dagen sovandes och hatande utav livet. Skulle ha firat min kusins födelsedag men jag hade migrän och mensvärk så alltså nej. Försökte sova bort min vidriga söndagsångest men inte hjälpte det då jag vaknade i panik och fick min mens.

Oh life, why do you love me?

Nu på morgonen satt busschauffören och smsade samt talade i telefonen så bussen gled bit för bit mot vägens högra kant och avslut. Trodde helt ärligt att vi skulle krascha, dö, försvinna. Men det gjorde vi inte. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta.

Nu är jag i skolan i varje fall, har engelska, en värkande mage, ett påträngande illamående och röda strumpbyxor. Instagram för beskriva gårdagen/denna morgon. Adjö.
 
 

Vildaste lördagen i världshistorien.

Sitter med en varsin kopp té och ska slå på kvällens första film.
Hittills har vi ätit pastasallad, glass med smak utav mint samt skrattat ihjäl oss pga gamla minnen och dylikt. Livet är ok, och ofantligt vilt har vi båda kommit överrens om denna sista lördag innan skolan börjar.

Jaja hejdå, filmdags.
Disco-matlagning.

Idag sörjer jag en utav världens bästa.

Igår firade vi vår tre-månaders-dag med att titta på ''This is England'' och med att jag skrapade upp mitt knä pga ramlade ned från sängen, hade förmodligen av en planka på min säng pga jag satte mig ned och totalförstörde min ena tutte när jag ramlade ned från sängen.

Livet är för den delen numera förstört då Mitch Lucker dog igår. Går inte att förklara hur tragiskt detta är, det är orättvist och livet känns på tok för fult för att leva. Vila i frid Mitch Adam Lucker.

Dagen efter, dvs idag har jag sovit nästintill konstant. Rullat runt i spiderman-sängkläder och suktat efter kladdiga bakelser. Nu ska jag återgå till min säng för att fortsätta titta på ''I spel och kärlek...''

''Och känslorna faller fritt på midnattsgatorna.''

 RSS 2.0