En dag med skrikiga barn.

''Here's Johnny.''

Nu har vi tittat på både Sweeney Todd och Adventure time with Finn and Jake.
Imorgon ska vi ut på egna äventyr á la Tom Tits experiment-style.
Och nu har jag ingenting mer att skriva, godnatt.

Hejdå pump-oskuld.

 

Finmiddag.

''Eva, jag hänger mig för kärleken.''

Håkan Hellström spelandes, en kladdkaka ståendes i ugnen och bästavän är alldeles snart påväg mot mitt kvarter. Mitt behov efter sällskap är snart botad och min bästaste flicka ska spendera natten här.
Vi ska dricka varm choklad, äta pepparkakskolor och titta på Eva & Adam.

Min pojke träffar jag nästa gång på torsdag, två dygn, 48 timmar, 2880 minuter osv osv.
Den torsdagen har vi också våran tre-månaders-dag så vi lär köpa munkar.

''Jag håller din hand för hårt.''

Hejhopp, spenderade kvällen/natten med världens bästa pojke, vi gjorde ingenting vettigt alls.
Vi umgicks, och jag tror att jag hann både gå sönder och bli lagad. Lite grann i varje fall. Det är ett hål i mitt hjärta men jag tor att det löser sig, jag tror att vi löser det.

Nu sitter jag invirad i mitt hjärtfyllda täcke och funderar på att göra mig själv en kopp varm choklad för att trösta mitt ledsna lilla hjärta som sprack litegrann när Emil åkte iväg imorse. Slingrade mig i värmen från hans kropp som än befann sig på mitt lakan, i mitt täcke, i min hjärtkammare.

Livet.

Hejhopp kära ni, idag har jag haft ingenting att skriva om.
Var och tog den första sprutan mot livmoderhalscancer och sen hetsåt jag kakor tills jag fick ont i halsen. Nu sitter jag här halvnaken och väntar på att min kära pojkvän ska anlända och mysa järnet med mig.

Icke en standardkväll.

Pratar med O i skype och dricker julmust som ingenting ur världens charmigaste nyinköpta uggle-mugg.


Kvällsmys (i min ensamhet).PS: Varför är min hjärnbark inte riktigt med i svängarna och framkallas söndagsångest trots att det enda jag ska göra imorgon är att sova, äta mer pepparkakskolor, åka till sjukhuset, umgås med världens bästa pojke och mysa byxorna av mig? 

PS2: Köpte strumporna/sockorna igår och de är förmodligen det underbaraste man kan ha på fötterna.

Intressant inlägg.

Hej, har legat i sängen och gråtit till skolavslutnings-videor och dylikt, jag gick sönder litegrann. Förtillfället trycker jag i mig alldeles för mycket godis och lyssnar på oerhört gammal musik.

Var och köpte massa kläder igår så tänkte slänga upp bilder på det också, har hört att det är skitintressant osv.

Bilder á la övernattning i skolan ~ andra och förmodligen sista delen!

En trött Anna-Lena och en coladrickande Ida satt och fnissade åt katter.Hanna var trött hon också men valde att ligga på golvet ett tag.Våran enorma och fagra godispåse.Stina blev suddig när hon försökte göra någonting som jag inte riktigt förstod, det hela slutade med att hon låg på golvet och skrattade.Vi gick runt med stjärnor i ansiktet och hipster-trekanter.Magda blev plöstligt lite mer lik Optimus Prime!Rasmus var nog inte den lyckligaste i lokalen. (Cajsa som stal min kamera).Efter ett visst par timmar utav ingenting att göra letade vi efter roliga människor på internet, vi fann inga. Felicia ser ut att leka flickan från ''The grudge'' också, men det gjorde hon ej. ):Runt fem satt vi och diskuterade allting mellan himmel och jord medan vi lyssnade på Björn Rosenström.Och vid halv sex-slaget var vi i full gång med att skrika sönder våra halsar till gamla klassiker som ''det gör ont'', ''alla flickor utom jag'' och Fredrik fotade det hela. Kort därefter avslutades övernattningen med skratt samt prat kring kryssningar och karaoke-kvällar i kylan som bet i oss utanför.

 
 

Och detta var disco-gänget.

Här är två bilder som togs på halloween-discot på oss som arbetade, bilderna har Felicia i min klass tagit. (Tryck på namnet för att komma till hennes blogg).

''Vill du ha ett glas saft?''

Dagen startade med att jag och Magda tog 06:17-tåget hem från skolan och efter det befann oss i varsin säng fram tills att vi skulle fara iväg till Eskilstuna ännu en gång, denna gång med 11.35-tåget.

För att hålla det kortfattat så skedde något oerhört traumatiskt på tåget och jag grät ögonen ur mig och mitt stackars lilla hjärta gick i tusen bitar medan folk tittade på mig som om jag hade fått någon form av anfall där jag stod i mina pyjamasbyxor och gick sönder i tågvagnen.

När vi väl efter någonting som kändes en evighet kom vi rullandes mot centralen där ambulans-mannen bröt sitt ord och jag skrek av sorg. En rar dam med orange färg på sitt hår kontaktade SJ-personalen som erbjöd mig saft när hela mitt liv vältes ombord och jag fick prata med 112. (Som för den delen inte gjorde ett helvete bättre).

Grät tills mina tårar förintades och köpte då halloween-dekorationer med festis, Fanny, Felicia och Stina. Vi mötte upp resten utav vårat disco-gäng och tillsammans åkte vi mott Snopptorp som jag inte kan undvika att fnissa åt och började dekorara samt sminka oss i vitt och svart. 

Någongång mellan att larmet startades pga fel i systemet och att pojkarna hoppade på gallret utanför så sprack jag igen. Jag har så fina vänner som tröstar mig (dvs i princip alla som var där) men jag och festis bestämde oss för att skita i discot. Väl när barnen anlände tog det ca 5 minuter innan nästan allting var slut.

Vi fick springa till bilen, hetsköpa 6 kg godis och 8 flaskor läsk och efter det satt jag klistrad vid kassan och sålde allt från godispåsar med skyhöga priser till plastspindlar som lyser i mörket. Var en helt ok spenderad kväll fast ingenting kan någonsin göra mitt hjärta helt igen. Ingen kan någonsin laga det trasiga som repades upp.

Nu ska vi sova efter 38 timmars uppesittande mvh en söndergråten clown.

Bilder á la övernattning i skolan. (Del ett).

Jag och Cajsa startade kvällen genom att sitta på golvet och rita.
Jag lyckades rita en fullvuxen E.T som än inte riktigt känns färdig.Medan vissa andra valde att rita på tavlan under kvällens gång..
(Ber om ursäkt för den förfärliga redigeringen men ljuset reflekterades på tavlans mittpunkt.)Utöver det har vi druckit te och roat oss med en illaluktande clown-näsa.Men också ätit hipster-pizza...... Och haft sönder kartonger på många fagra vis.Dessutom körde vi en version av ''pimp my ride'' (var ännu en kartong som vi hade sönder).Lunas bräckliga hjärta sprack och hennes känslor förintades.

 
 

Övernattning i skolan.

Sitter på skolans golv på min tillplattade bil (ni får se imorgon ok) och är ledsen pga tårka aldrig tårar utan handskar. Är uttråkad, rastlös och har ont i magen. Ska spamma er med bilder imorgon (har tagit cirka en miljon bildr ehe). Har fota allt från när vi sjöng till one direction till när jag fick pizza av Cajsa.

För tillfället diskuterar vi namnen på diverse armdelar och lyssnar på ful musik.

 
 

Lättklädd.

Har matematik, talar om ränta samt amorteringar. Migränen knaprar på min hjärnbark och känner på mig att jag förmodligen kommer att avlida (bli kastad under en buss eller dylikt, oj vad tragiskt) innan denna dag är avslutad. 

Har shorts och fagra knästrumpor, kan folk vara rara och sluta titta på mig så odiskret de kan pga jag är oerhört medveten om att jag är lättklädd och borde frysa. Men vet ni vad? Skulle jag tyckt att det var kallt hade jag helt enkelt tagit på mig någonting annat.

Idag börjar mitt lov för den delen, det är nog det enda positiva som kommer att ske på hela dagen. Dock ska vi övernatta i skolan och jag är 100% icke taggad, tjohooo.

I väntan på kladdkakan.

Har förlorat min oskuld.

Jag har förlorat min sushi-oskuld era perversa jävlar. Har dessutom spillt soja på bordet, golvet och på min ena strumpa. Nu mår jag illa och känner för att kräkas lungorna ur mig en skvätt men istället ska vi förmodligen baka kladdkaka. Jaja, min fot fryser ok hejdå.  

Bussdags. (Som vanligt).

Hejhopp, fick ett bajsbetyg på mitt matteprov, mitt möte med min psykolog blev inställt och mamma köpte äckligt godis. Rätt uruselt helt enkelt.

Somnade i bilen påväg hem, fortsatte på min franska nakenfis och har hunnit hetspacka + byta kläder sedan jag kom hem. Nu är det 30 minuter kvar tills min buss mot min finaste anländer. Lyssnar på Emil Jensen och dör av den kärlek jag riktar mot hans förfärligt hemtrevliga dialekt.

''Lite som en smurf.''

Idag har jag fått x antal kommentarer om att jag är fin denna dag, blir lite glad jaha.

 

Balders balle och fransmän.

Hejhopp, sitter i skolan och har det allmänt svintrist. 
Ritar halvnakna, undernärda fransmän och missformade stjärnor på mitt oattraktiva bokomslag. Är hungrig och längtar efter en kopp te och nybakade bullar. Eller paj kanske, eller möjligtvis chokladbollar, eller köttbullar. Är hungrig helt enkelt.

Detta är min första fransman, har påbörjat nummer två nu. (Bilden är från min instagram@baldersballe.)

 
 

Vlogg nummer fem (denna gång ingår fangirlande).

 

''Fredrik fes, pretty woman.''

Hejhopp idag har jag digitalt skapande och en oerhört kurrande mage. Sitter och laddar ned typsnitt i temat skräck då jag ska fixa ett bokomslag i det, ehe. Min höft dödar mig så patetiskt hårt men det är ok för på lunchen bjuder Magda på cheeseburgare.

För övrigt ska jag hälsa från min lärare. ):

Tjugonio minuter återstår.

Jag älskar dig. Jag hoppas du mår bra. Men jag låtsas som att du inte finns.

  


Jag kommer att gå sönder, kära Benjamin och Rasmus.
Ni har förändrat mitt liv.

(Hej känslosam sextonårig som blir söndertrasad för minsta lilla.)

Idag längtar jag tillbaka.


 

Ska fixa en lägereld på mitt sovrumsgolv och elda lik hade jag tänkt.

Sitter med ''carphernelia'' intryckt på repeat och väntar på att ''tårka aldrig tårar utan handskar'' ska börja medan jag hastigt äter pepparkaka för pepparkaka. Har en mjölktetra som bit för bit tar slut då jag klunkar mjölk i ljusets hastighet. 

För övrigt tror att jag förlorade min byta-namn-på-skype-oskuld idag.
Jag har hetat ''Puff :'3333'' sen jag skaffade skype (endast spaghettimonstret vet hur längesedan det var) och jag kan stolt berätta att jag numera går efter namnet ''Någonting mer påhittigt än "puff" ok?''. Är nog den mest kreativa och roligaste personen som existerar i universum.

Nej nu ska jag ta en dusch för att fördriva tiden fram till klockan 21:00 då jag ska sitta parkerad i sängen framför kanal 1 med ett gäng snorpapper och kuddar som tappert ska försöka trösta min obotliga sorg jag känner inför denna tredelade serie.

Engelska var det ja.

Sitter på en engelskalektion, har läst i typ 45 minuter i en bok angående anorexia och nu ska jag skriva om en låt, ehe. Skulle ju vara bra om man kom på en att skriva om också. Hej beslutsångest.

Ska förmodligen äta subway idag, dör så gott det kommer blir. Älskar att skolan är blixtsnabb på att lägga upp matlistan såhär i tid osv. (Den kommer upp så sent som ca på torsdagar, ganska dåligt genomtänkt.) Dör av hunger, nu ska jag fortsätta avnjuta mumford and sons. 

Hejdå typ.

Bon jovi och kvällsté.

Hej typ.
Blev skjutsad på cykel, skrattade tills jag fick ont i magen, åt kakor, daimtårta och muffins och slutligen träffade jag min tuss till pojkvän på tågstationen igår kväll runt elva. Det var en fint spenderad kväll och jag är oerhört tacksam för att dessa fina fina fina människor finns för att rädda mig när jag faller.

Min pojke försvann från min säng runt halv tolv och efter det har jag sovit fram tills typ halv sex (ensammast i världen urgh). Nu sitter jag i min säng och lyssnar på Bon Jovi och är i ett stort behov utav en dusch, men vet ni vad? Jag kunde inte ha brytt mig mindre. Ska fixa en kopp te och titta på tv istället. 

Övergiven.

Sitter på bussen hem till världens bästavän och gråter. Hatar allting.

Längtar efter nybakade kakor också.

Hejhopp, stannade hemma från skolan idag då jag gick sönder ganska hårt på tågstationen.
Beslutet att ta nästa buss hem följdes och när jag återvände till min säng sov jag fram tills runt fyra. Efter det har jag legat i sängen och tittat på film.

''Super 8'', ''something borrowed'' osv osv har förgyllt min dag. Har gråtit, skrattat, fnissat och haft ett tomt ansiktsuttryck till och från när jag har befunnit mig i mitt paradis till säng. (Om paradiset består av ett rött avslitet lakan och omanliga sängkläder utöver det.)

Tänker titta på ''adventure time with Jake and Finn''eller möjligtvis ''stranger than fiction'' fram tills att ''96 saker du vill veta om sex'' startar på trean. Är ensammast i världen och jag har ingenting mer att skriva så ja, hejdå.

Tumblr får beskriva min dag mhm.

 

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Nu ska jag vara en sådan person som skyltar med sin kärlek. 

Men denna pojke är min räddare i nöden, så jag ignorerar min bittra sida (som är i princip hela mig) och erkänner för världen (ok, mina bloggläsare) att jag är oerhört förälskad.

Jag är förälskad i den där pojken som inte bryr sig om jag ser ut som en häst i profil när jag skrattar, som inte heller bryr sig om att jag biter på naglarna då nervositeten bryter ut, gråter då jag ser spindlar eller att jag har så patetiskt svårt att lita på folk i allmänhet. Pojken som inte bryr sig om mina brister och fel, pojken som faktiskt tycker om mig för att jag är jag. Han som lovar att aldrig lämna mig.
Det är ju trots allt vi mot världen, och nu stal jag orden ur hans mun.

Jag är dålig på allt som har med känslor att göra, hat är min vän, ilska är min vän, många negativa känslor är min vardag och det är så ruskigt svårt att sätta ord på vad jag känner för denna pojke.
I risk för att låta cheesy måste jag nog säga att det är obeskrivligt. Han är min galaxhjälte och jag är rädd att jag inte längre minns vad jag är utan honom. Han har vart min bästavän så länge att jag knappt minns vart det hela startade.

Han gör mig lycklig, han ger mig det där pirret i magen och får mina kinder att rodna. Jag är kär, så fruktansvärt kär. Och jag som verkligen förväntade mig att mitt liv skulle avslutas med 47 katter och elaka grannar. Han ger mig hopp inför en framtid som jag innerligt hoppas kommer spenderas vid hans sida, annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till.

Jag älskar dig Emil, ok? 

''Kryp in i er själva.''

Hejhopp, idag vill inte mitt internet riktigt vara med så jag har inte kunnat blogga. Hnnng.
Hade en fruktansvärt tråkig idrottslektion, innehöll typ yoga, bodyflow å massa grejs.
Jag skrattade för det mesta och insåg att det där inte riktigt är min grej.

Kom hem, duschade, åt mat. Nu fryser jag tossingarna av mig och borde egentligen fota eftersom jag har en stooor uppgift som ska vara färdig imorgon men jag är helt slut. Får försöka fota antingen imorgon eller senare urgh. Tänker göra mig en kopp te och placera mig framför tvn ett tag.

Adijås.

Såg ut lite såhär på idrotten. Dock inte lika oattraktiva som den nedersta.

 

"If I had a world of my own, everything would be nonsense."

Hejhopp, sitter på mattelektionen utan mina docs (känner mig naken ok) och tittar på "Alice in wonderland" busig som jag är. Är trött, bitter och hungrig. Har ingenting vettigt alls att skriva och borde spendera denna tid till att arbeta då jag ligger typ ett ljusår efter i matten, ehe.

Har ett gympass efter lunchen (lunch har vi då efter detta) och jag kommer dö pga är mer otränad än typ 98% utav jordens befolkning. Dör dör dör bara jag tänker på det, urgh längtar hem till mitt vridna lakan, en kopp te och mina kuddisar.


♫ ~ Ibland är en lögn det finaste man har.

Tog en paus från att sitta nedklämd mellan täcke och kuddar i min underbara säng med en kopp varm choklad för att skriva ett blogginlägg. Tsss. Vilket liv.

Fryser tårna av mig, migränen äter upp mitt huvud, döööör.
Lär inte få någon sömn, kommer förmodligen sitta uppe och titta på pokemon i min ensamhet.

Jag är jordens mittpunkt.

Idag blir jag hemma från skolan pga hela rummet snurrar kring mig, illamåendet sitter i halsen och huvudet exploderar vilken sekund som helst. Hej migrän. 
 
Såååå ja, brb ska bo under mitt täcke.
Varför ser jag skelögd ut för? Blir ingen bild pga detta.

Pucko som ruttnar i en glasflaska.

 
 

Jag torkar mina tårar utan handskar.

KAN INTE BESKRIVA HUR MYCKER JAG GRÅTER.
ALLA ALLA ALLA MÅSTE SE DENNA SERIE.
ALLA I HELA VÄRLDEN.

Torka aldrig tårar utan handskar.

Medan snön faller ned på diverse platser i vårt avlånga land (självfallet inte i mitt kvarter för jorden avskyr mig) sitter jag här med en kopp rykande vaniljté och tittar på det första avsnittet på ''torka aldrig tårar via handskar'' via svt eftersom jag heeeelt har missat när det gick på tv.

Känner att jag får en gnutta hopp inför mänskligheten. Att dem drar tummen ur röven och VÅGAR visa detta. Är överväldigad av känslor.

DÖR ÄR FÖRÄLSKAR I SERIEN OK.

Precis som förr.

Hejhopp, spenderade kvällen hemma hos Emil igår med att titta på tv/film. Eller ja, jag tittade och han sov mest. Idag började jag dagen med att fortsätta på mitt analoga bokomslag vilket var helt ok. Efter det slutade jag lyckligtvis nog. Sprang till donken för att köpa frukost med festis som vi hetsåt på tåget. 

Sedan far vi till våran föredetta skola för att hämta våra gamla foton som vi hade på utställningen för andra världskriget. Var hur konstigt som helst att gå där i våra gamla korridorer osv. När jag kom hem somnade jag och har sovit fram tills nästan nu. 

Ska hoppa in i duschen nu, mhm hejdå!

Engelskalektion.

Hejhopp, sitter i skolan på den första halvroliga engelskalektionen vi har haft sedan vi började.
Och allt detta tack vare vikarien vi har och boken jag lånade på biblioteket. Den handlar om anorexia och är faktiskt riktigt intressant.

Annars då?
Har migrän, ska luncha på subway och vill dö i Emils famn.
Så är en rätt standard måndag helt enkelt, nu ska jag återgå till att sjunga med i Gotyes ''somebody that I used to know''.


Enhörningar är ju coola.

 

Brända mandlar typ.

Hejsan hoppsan, nu vill jag inte få upp era förhoppningar men jag är 99.9% säker på att jag kommer att ordna en vlogg imorgon så håll ögonen öppna! I skrivande stund lyssnar jag på mumford and sons och äter brända mandlar som inköptes på marknaden idag. Detta får mig att sakna Gotland. </3

Kvällen har spenderats med en utav de bästa, dvs Johnny. Har inte träffat pojken sen i början av sommarlovet så det var verkligen dags för en pratstund. Vi träffade på en partylarv och frös skinkorna av oss så vi förflyttade oss till mitt rum. Vi kom fram till att jag har krympt, åkersmänniskor är speciella och att Åker allmänt är skit.

Nu är jag trött som en liten slutkörd gnu och ska nog gå och lägga mig så ska jag starta dagen med en kopp te istället för att förflytta mig till köket nu, hmpfr.

Adjöken. 

Fagra bilder från när jag ätit genom tiderna. (Är jag blekare idag än någonsin förr?!)

Strängnäsmarknad 2012.

Marknadsmode.

Såhär såg mig lunch ut. @instagram

Espressohouse med tussen.
Såg lilla Cajsa gå alldeles ensam nere på gatan med sin hemliga lover coca-cola. 

(But sch, it's a secret).
 

Även de avskalade träden fryser.

Hejhopp, sitter i skolan med en mage som skriker efter mat och ett illamående tack vare den jobbiga bussresan till tågstationen. Satt där och frös tossingarna av mig i morgonsolens skugga, urgh.
Hemma i mitt kvarter är det minusgrader och frost + dimma.

Knappt sovit inatt vilket är en rutin i dagens läge men hur som helst, är seg som ett as. Lär säkert få migrän under dagens gång också, kan redan känna ett visst tryck. (y)(y)(y) Eller någonting annat astufft som dagens social accepterade ungdomar skriver.

Tänker tumblra nu bara, ok adjö.

Mysiga höstfoton från min instagram nedanför.

   
 

Thåström osv.

Hejhopp kära ni, idag återvände min kära dator från dator-sjukhuset och jag är ganska superglad för det. 

Stannade hemma från skolan pga men satans migrän som mördar mitt huvud. Så har bott i min säng och tittat på degrassi, pratat i telefon med festis och fryst vårtgårdarna av mig. Jag kom nyss ut ur duschen och ska fortsätta lyssna på Thåström i mitt nedkylda rum. 

Tänker hämta mat, mhm adjö.

♫ ~Jag tål inte att se er två tillsammans.

Denna underbara oktoberkväll befinner jag mig inne på mitt rum med ont i magen och världen bästa Winnerbäck spelandes. Ska förmodligen göra en kopp te alldeles snart, hoppas på att det dessutom lindrar min huvudvärk. Tänker tvinga starwars-pojken att smsa med mig medans jag ordnar te och målar naglarna som en riktig kvinna.

Adjöken.
Och nyblekt hår.

Fast nu har vi mattelektion.

Ni kan kalla mig Tho.

Hejhopp, jag sitter här i oktobermörkret med min colaburk och en avsnitt sex and the city på tvn.
Sitter inne på chatroulette tragiskt nog och skaffar vänner, har dock bara stötit på en trevlig person vid namn på Thomas. (Fast jag stal halva hans namn för jag vill också heta Thomas så han heter bara Mas numera.)Jag var busig och printade, visst ser han charmig ut ? 
Vi lekte charmtroll och diskuterade SAW-filmerna och annat trevlig. Men denna pojke/man/vad-han-nu-vill-bli-kallad skulle titta på någon utav filmerna vi diskuterade så jag blev lämnad med mitt tv-program och hålfyllda sockor. 

Utöver det har jag idag lekt död i skolan, skrattat åt korsord på tåget hem, lekt köttfjäril i väntan på min buss, blekt mitt hår så att jag numera ser ut som en bimbo och dessutom hunnit klämma ned ca en halv förpackning kakor. Nu ska jag återgå till att leta sociala människor i nattens ensamhet. 


 
 

Jävla shorts som gömmer sig. (Standard.)

Urgh, dö världen dö.

Hej hopp, sitter i Emils säng med en hejdundrande huvudvärk och funderar ärligt på att kväva mig själv med täcket nu när han ändå inte befinner sig i närheten. Annars då?

Ärligt talat så är jag helt slut, somnade både i skolan, på vägen hem och nu väl hemma hos Emil.
Livet är jobbigt ok. Tänker fortsätta sova nu, är alldeles för bitter för att hålla mig vaken.

Lycka i en kopp.

Lunch var det ja. Eller middag?

Och så var det shortsen som alltid göms.

Krälade mellan svampar och vått gräs.

Idag har jag umgåtts med döda löv.

♫ ~ Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt.

Hejhopp, eftersom det är kanelbullensdag idag så är jag nu inne på min fjärde bulle. Härligt att man har en ursäkt för att äta för en gångs skull. (((-;

Ja, jo annars då?
Sitter på Magdas sovrumsgolv med en kopp varm choklad och nedsmälta marshmallows. Helt underbart om jag får säga det själv, trodde dock att jag skulle dö på vägen hit. Var ensam i bussen tillsammans med busschauffören och sen när jag väl klev av och skulle gå dödsmarathonet med min väska som väger cirka ett ton i mörkret fick Emil hålla mig sällskap på andra sidan telefonen.

Jag hittade en katt också, den jamade på mig strax innan en tant hälsade på mig. Tror hon också var mörkrädd, det var ett par trevliga ord som utbyttes. Nu ska jag återgå till att dricka varm oboy, lyssna på Kent och tumblra.
Adjöken.

(Notera den charmiga panda-skeden.)

Teoretisk idrottslektion.

Sitter på en idrottslektion och skriver typ en bibel om energikällor. 
Det enda jag vill nu är att åka hem, hämta saker och sen åka till Magda för att befinna mig på hennes golv med en kopp te och Kent spelandes i bakgrunden. Urgh, hatar det mesta.


Jag trivs.

Satt ute i min ensamhet i ca två timmar medan regnet öste ned över mig och min bok. Åh, det var en sådan fin stund och jag kan inte hjälpa att jag faller djupare och djupare i min höstförälskelse.

Efter att nästan två timmar hade passerat kom min fagra pojke och gjorde mig sällskap fram tills våran buss kom. För tillfället ligger vi i sängen vid varsin dator och är allmänt fula. Hungrig som ett as är jag också, avlider. Jaja, adjöken.


 

Fast jag har ju mumford and sons i öronen.

Hejhopp, sitter här på estetisk kommunikation och försöker lära mig att arbeta i premiere.
Går helt åt helvete kan jag meddela er. Avskyr denna dag.

Den började sämst så vi fick springa till tåget, jag menar springa. Vi dog nästan pga utmattning.
Jaja, vi hann med tåget i varje fall även om min hälsena känns något sönderskrapad. Vi förtjänar subway och tänker äta det på lunchen, döm oss inte, det är onsdag = lill-lördag.

Nej, nu ska jag återgå till att vara hatisk och åter hatisk
Adjö. 

(Slänger in en bild på fagraste Manson för att lätta på stämningen.)

Festis födelsedag.

Ok, idag står denna tös i centrum.

Grattis min fagra festis.

Idag fyller världens bästa festis år så jag tycker att ni kan grautlera henne.
Grattis min fagraste, puss.

Lunch-dags.

Hejhopp, kom nyss upp för dödstrapporna efter en fin lunch bestående av donken som festis bjöd på. Där bjöds det på prat kring sex, mat och hatet riktat mot barn som börjar bli lite standard när vi befinner oss tillsammans med November. Väl uppe på våran våning pratade vi om HIV typ.

Nu ska jag fortsätta arbeta med Samhällsekonomi som är svintrist. Men som tur är har jag Mumford and Sons och annan fager musik, adijås. 

(För övrig är Emil rätt världsbäst som har köpt både munkar och subway nu på lunchrasten.)

En hund vid namn Bob.

Godmorgon världen!
Denna dag startas med Mumford and Sons senaste skiva (jag blev förälskad i de första tre sekunderna) och Bobhund, det blir en fager höstlista kan jag lova er. Har också en ofantligt jobbig huvudvärk som tränger sig in i mina hjärnceller.

Jag har fått hundra kronor för att köpa en macka från standardstället subway. Om jag ens hinner då jag måste rusa till bilen efter skoltid då jag har ett möte med min psykolog, hmpfr. Måste köpa/leta pärlor också, ska försöka hinna med det på lunchrasten kanske.

Nu ska jag packa ned kläder för de två kommande dagarna, adjöken.

 

Låt mig tillägga att denna pojke är världens bästa.RSS 2.0