Ibland skriker gubbar fabulösa komplimanger på finska och man vrålar "kiitos" tillbaka och halvspringer iväg med paniken i bröstet.

Hallå.
Vissa torsdagar (helst alla i livet) fylls ju utav varm&kall och vips så är hela livet nedfläckat med kräkningar, trots detta missöde så har denna dag vart totalt fabulös. Efter mattelektionen som vi kom försent till (men man måste för fan prioritera) klev vi till det nästnärmsta caféet dvs wayne´s och drack morgonkaffe och diskuterade diverse livsbekymmer.

Vi gick i minst sju hundra år i diverse affärer och fann tusen nagellack som ska inköpas men våra hjärtan krossades någonstans emellan fnisset utanför indiska och bänken with the creepy mans (egentligen krossades dem när skivbutiken var stängd; var aspepp på att köpa vinyler ála The Beatles/U2/The Cure).

Nu är jag hemkommen från en promenad med min lille Kimberly; vi satt på trottoarkanten och lyssnade på mayday parade medan vi blåste såpbubblor, splittade en lucky, åt klubbor and catched up on what we had missed. Nu ska jag konversera med the beautiful boy of mine och anteckna inför kommande livplaner, puss.


Kommentarer
captivatedminds.blogg.se

Kiitos ❤

2013-04-14 @ 00:37:54
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0