Jag bor väl lite mer i köket än vanligt.

Hello darlings, i skrivande stund sitter jag med nytvättat hår och en pojkvän en liten bit för långt bort; nu talar vi om centimetrar och icke om kilometrar som det vanligtvis handlar om.

Igår bakade jag muffins till min lillasyster som vi ska fira imorgon (läs: förlåt för återupprepningen) och imorse tillagade jag pannkakor till frukost som serverades med skivad banan, skivade jordgubbar, sirap och kanel; totally delicious. Nu på kvällskvisten så bakade jag och min lilla lillasyster pizzabullar med skinka, basilika och oliver och dem blev minst lika goda dem.

Om tiden räcker till imorgon ska jag släpa med mig min finaste pojkvän ned till stan för att leta efter det rödaste läppstiftet i universum och möjligtvis ännu en bysthållare, om jag har tur finner jag även en ny bikini, strumpbyxor och fabulösa plåster but a girl can only ask for so much.
Nu ska jag förinta dessa centimetrar mellan mig och herr pojkvän och placera ansiktet tätt emot hans axel, imorgon ska jag även försöka uppdatera med bilder, puss.


Kommentarer
captivatedminds.blogg.se

Svar: vet inte om du var ironisk eller inte, haha... Men jo, det är galet fint att man kan sitta UTOMHUS vid 8 utan att frysa <3

2013-04-06 @ 11:52:02
URL: http://captivatedminds.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0