Tänk på mig.

Vilken jävla lögn att det ska va ens bästa tid.

Godmorgon darlings.
Gårdagen var ganska seg eftersom jag var tröttast i världen någon gång emellan att jag sjöng ihjäl mig i bilen och att jag och Luna (oh I've missed you soulmate) björnkramades i bup-korridoren (probably my best memory from that place). Jag somnade självfallet när jag kom hem och den rare B väckte mig med ett telefonsamtal som närmade sig fyra timmar-strecket.

Efter en tripp till duschen och efter att mitt hjärta sprack i varenda skymsle och vrå pga såg de tre nästsista avsnitten utav skins säsong (I'm saving the worse for last) så talades vi vid ännu en gång, väl spenderade timmar må jag säga även om jag nu endast har spenderat två timmar sovande.

Nu sitter jag här med trassligt hår och ett sjukt sug efter oboy (???) så det ska jag nog ordna.
Eh hejdå.
(The time I fell asleep ^).

Elefantskutt ännu en gång.

Godmorgon ni morgonpigga eller ni som spelar i min liga och bara är uppe väldigtväldigt sent. 
Jag har spenderat hela min natt med elefanter skuttandes i magen pga har konverserat med B genom hela panikattacken och allt det fina utöver det.

I skrivande stund kladdar jag med dagens krigsmålning (läs: eyeliner och mascara), dricker kanelte, konverserar med B och lyssnar på detta om och om och om igen;
Jag insåg nyligen att min dygnsrytm är mer lik råttpojkarnas än människornas i denna familj.

"Frukost" : Kiwi, kanelte, vaniljyoghurt.

 
 

Kärlekskrank ännu en februarikväll (Lars Winnerbäck håller mig sällskap).

Kvällens icke genomtänkta tema : Rött.

Pillar på en bråkdel utav min farbrors ärvda LP-skivor, längtar efter min vinylspelare.
Längtar efter trasiga strumpbyxor (jag längtar till och med efter avskrapat nagellack).
Jag längtar efter sommaren med slagmärkta knän.


Detta med att vara en grammatiktönt.

Hallåhallå.
Efter nästan ett dygn spenderades med att äta nutella, se på film och skratta åt folks stavfel som de sanna grammatiktöntar vi är så har jag nu anlänt i min älskade fåtölj i hörnet utav mitt gula sovrum med en portion mat, ett glas mjölk och Kapten Röd spelandes.

En kraftig dos utav "sista-helgen-på-lovet"-ångest har anlänt som ett brev på posten, totally awful.
Ska göra det bästa utav de sista dygnen som är kvar, som start är att göra mitt rum mer hemtrevligt (after all it's me who's going to live in here), adjö.

 

Hela världen är så underbar - om man är korkad, tom och glad.

Hallå, jag sitter på en snurrade stol och lyssnar på Hästpojken.
Sånt man sysselsätter sig med i väntan på 20:34-bussen som ska ta en till Strängnäs helt enkelt. Jag peppar mig själv inför en kväll spenderad med festis (we haven't spent time on such a long time). 

Nu har jag ingenting mer att säga, för den delen går jag på kinapuffsdiéten (man ska hetsäta så många nävar kinapuffar om dagen som man bara kan). Holy shit vad rolig jag är ok nä hejdå.

Här är två asattraktivbilder från sommaren tjugohundraelva som festis tog på mig ok.
Ge mig sommar nu på en gång? >:

Svart är ingen färg det är så man känner sig. (Tumblr står för bilderna). 

Busiga flickor läser andras dagböcker.

Efter dagens (läs: numera gårdagens) tripp till Willys med min far har jag fått lov att unna mig lite.

Ps. Jag är inget fan utav filmen "Bridget Jones dagbok" men jag tänkte what the heck, at least I can give the book a try. För den delen kostade den bara 14:90. Ds.

Sök upp en plats där drömmen plötsligt börjar slå.

Dags för att koka bort hungern med nudlar.

Hundra ledsna små bitar över golvet.

Godmorgon inleder jag med fastän kl är strax över femslaget. Jag är ännu dupt nedgrävd i min Kent-svacka but I don't mind it, till frukost äter jag en påse chips (oh Heidi, why are you so healthy?).
Nej men ärligt talat så bor världens all hunger inuti mig men jag är för lat för att tillaga någonting så jag väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så kan vi äta tillsammans.

OCH JUSTE.
You can never guess what, igår när jag strosade omrking inne på ica med min mor så insåg jag att majonäs stavas majonnäs. Och här har jag gått omkring i sexton (!!!) år och trott att det har stavats med ett n, HELA MITT LIV ÄR EN LÖGN.

Ok nej nu ska jag.. Jag vet inte, hejdå.

Ok det vildaste jag gör på mitt lov: Testar nya tesmaker.Tisdagsfika.

Jag sitter då här och har en liten tisdagsfika och lyssnar på Melissa Horn för gamla tiders skull.
Alltså majoriteten mina vänner har kärleksproblem och här sitter jag i min nya fåtölj kan inte besluta mig för om jag ska äta upp Herr Krabba eller Bläckvard först. (För den delen är detta boken jag planerar att läsa ikväll).

EDIT : Åt upp Herr Krabba först.

Tisdag (lämna mitt huvud älskade du).

Men hallå där alla små kycklingar (eller va?).
Idag är en FÖRSKRÄCKLIG dag för den påminner om Draåthelvetejaghatardig-pojken.
Förstår ni smärtan i min bröstkorg när jag insåg att det var ett år sedan vi var hopplöst förälskade i varandra? Jaja ett krossat hjärta är ett krossat hjärta och jag hoppas från botten utav mitt hjärta att han har det bra.

Jag har vart hos tandläkaren iaf och sovit bor min umgängestid med Olivia, VARFÖR SOMNAR JAG ALLTID OM SÅ JÄVLA TUNGT FÖR? Hur som haver så ska jag packa färdigt nu inför tiden jag ska spendera hemma hos min far, hallå jag är äckligt sugen på kokosbollar, kill me now, puss.

Till alla er trasade med krambrist:
 

Ska sluta kolla gamla twitterposts såhär om natten.

Är ju ledsen och mer trasig inombords än utombords, godnatt.

Måndagsfika.

Har hamnat i någon slags Kentsvacka och lyssnar endast på dem just nu och har världens trasigaste sockor (hela undersidan är söndersliten).

 

Tycker om vissa mer än andra.

Sextonårskrisen.

Hello darlings.
Dagens plan var ju att först träffa Olivia och vara lite enstörning med henne I strängnäs för att efter det åka in och träffa min nya läkare och efter deeeet skulle jag fika och så med Cajsa inne i Eskilstuna MEN istället så var jag okapabel till att andas ordentligt/röra på mig/sträcka på armen när jag vaknade så jag sov fram tills för kanske en timme sen. Bra jobbat Heidi, bra jobbat.

Alltså the fact att mitt liv numera är ett stort kaos utav "jag vet inte". Antingen sover jag konstant eller så sover jag ingenting, antingen äter jag ingenting alls eller så vräker jag i mig som ett jävla monster VAD ÄR DETTA. Jag kanske är i sextonårskrisen, existerar en sådan? Nu uppfinner jag den, sorry to tell you sweethearts, men jag har nått sextonårskrisen, I don't know if I can make it...

Nu ska jag platta håret/äta glass/gråta. Puss.


Note to myself: Glöm honom nu nu nu för i helvete.

Mobilkamerans synvinkel på livet.

Förstår nu hur många egobilder jag tar per dag eller? Nä juste, varför jag jag ens så?
NI BORDE TACKA MIG FÖR ATT JAG INTE BOMBAR ER VAD DAG MED DEM.

Jävla egoist Heidi, j ä v l a e g o i s t, skärp dig. ):

 
 

The bed I made.

Vecka sex; månad två; år tjugohundratretton. (I efterskott).

 

Vår planet sliter i mig.

Marken spricker upp.
Universums nyskapade svarta hål sliter i mig.
Drar av mig mina sockor, skrapar upp min hud.
"Kom Heidi kom, det är ingen fara."
Jag vill inte bli en cell utav dig.
Sluta, spring för livet.
Sping innan universum fångar dig.

He's my wonderwall (gingerprincess).Lördagen som blir ett avslut (ok nä).


Purge the past and waste my mind.

Eventuella bevismaterial från de alkoholfyllda timmarna (och före).

Part 1: Systemkameran.Part 2: Mobilfotografier.


 
 
 
 
 

Popparflickornas första kapitel.

Hallåm jag är numera hemkommen från världens finaste spenderade kväll (bortsett från allt öronklämmande och det tillfället då Mymlan fick mata mig med lugnande tabletter då jag vibrerade (läs: skakade) som en väckarklocka på ljudlöst liggandes på bäddsoffan).

Vi hann både se på mumin, bada badkar, gråta en skvätt och dricka vin.
This is the start of something wonderful, I can feel it all the way down to my toes, är överväldigad utav förväntansfullhet inför alla fabulösa kvällar vi kommer att spendera tillsammans. Nu ska jag föra över fotografierna och typ steka ägg (???) puss.

Fotolektion med Håkan å Krunegård.


Hörde att min lilla Luna (läs: soulmate) är oerhört dödsfabulös ihihih.

 

Kinapuffsfrukost och telefonsamtal i Star Wars.

Hallå, jag sitter på fotolektionen och äter godis och kikar min tumblr.
Jag är ledsen för att jag inte bloggade ännu en gång igår men jag badade badkar/pratade med Daniel (läs: min tumblr-pojke) och efter det så låg jag i sängen och halvdrömde att jag var a part of star wars medan jag pratade med Daniel i telefonen tills jag somnade.

Denna morgon åt jag kinapuffar till frukost och det tog en timme (+ en kvart) att fixa mitt hår (!!!).
När jag anlände till skolan så grät jag som ett litet barn så min socially awkwarda skolsköterska bjöd mig på te, kramade mig och sa att jag var fin, she totally made my day a little better.

I fixed my makeup once again efter att jag hade haft en kolsvart krigssminkning (läs: rullgardin utav rinnande mascara) för att understryka vilket tapper soldat jag är. Och sen hade vi lunch, letade efter guldiga stjärnor i förgäves men vi ska återta jakten efter skolan. Ok nu ska jag testa arbeta, puss.

This made me want a turtle:

Dagen då alla par återförenas och världen är underbar, eh nä.

Hallå finisar.
Herre min jävla fan vad jag hatar denna dag, tycker att om man nu ska uttrycka sin kärlek så kan man göra det varenda dag, jaja whatever smaken är som baken. 

I skolan delade jag, Luna, Cajsa och Magda ut varsina illusionsrosen (it's the best kind of roses) och efter det tog jag och Magda 12.07-tåget hem och befann oss på tågstationen i Strängnäs i ca en timme och åt frukost, fnissade lite med en tant och sjöng ihjäl oss.

Hade tänkt göra en vlogg men min värld stannade i ett ganska bra tag och jag är ännu mer tigrerad än vad jag var när jag vaknade upp imorse.Har fått komplimanger från diverse människor (läs: min vargpojke, Cajsabajsa, Luna-kina, skolsköterskan och från min tumblr-pojke) och det gör min dag litelite finare. 

Nu ska jag återgå till mitt hetsätande utav geléhjärtan som min mor köpte till mig, puss.

Alla hjärtans dag (kill me now).

 
 

Migränens sista slag.

Hallå, världens slag utav migrän just hit me right in the face this morning.
Ja, ni läste rätt, ca klockan tolv på förmiddagen var migränen så pass stark att jag hade kväljningar varannan minut och fick ta och lägga mig ned en stund.

Jag vaknade ca tolv timmar senare (läs: för en liten stund sen) och upptäckte fabulösa kommentarer på min instagram och underbart fina sms. Jag är ännu trött med en mild huvudvärk så jag ska återkoppla mig till sömnen, I'll trp to update more tomorrow, sov sött.

Hästpojken. <3

Längtar som ett as till albumet. )))-:

Panikattackens återkomst.

Hallå, jag sitter på mitt golv och försöker dämpa min mages dödsvrål (läs: hungerskrik) med Hästpojken, går väl sisådär. Ska nog äta lite och göra te, som ni antagligen inser alla på en gång så är jag inte i skolan. Well, don't judge me yet, read why not first.

Jag var påväg till tågstationen, hade krigsmålning (läs: makeup silly) på och allt. Började skrika och gråta i bilen  och tog trenollett bussen hem genast då jag hade kommit fram. På bussen grät jag så att jag nästan storknade, och efter bussresan fick jag en katastrofal panikattack på den snöiga vägen.
Why is life so horrible?

Nu ska jag leta upp mina sockor som ännu en gång är på rymmen, I'm not surprised. 
Adjöken, puss.


Detta med inspiration.


 
 
 

Krigsskadad.

Hallå, godmorgon och sådant.
Jag har digitalt skapande och är besviken på livet lite mer än vanligt idag. Min gröna skyddsplåt mot blickarna (läs: tjocktröja) skaver mot mina krigsskador; why can't life be fair to us soldiers?

Missade 06:52 bussen, längtar hem till min Liam (läs: krokodilen) och vill ha te.

Hellström-religionen har ju vissa kriterier.

Hallå; It's becoming a habbit to start with that.
Idag har mina krigsskador ständigt smånafsat på mig hur mycket jag än klappat dem, påmint mig om att jag lever. Ganska otacksamt, känner mig värdelös (läs: ouppskattad).

Tänker vara en trogen medlem utav Hellström-religionen och lyssna på honom tills mina öron blöder och min hud skiftar i lila. My knees usually are a bit purple actually. Idag påbörjades proceduren utav mig och min själsfrände (läs: Luna-kins) att smälta samman till en. It was really lovely, våra hjärtan slår i perfekt poprytm. (Egentligen är poprytmen en imitation utav våra hjärtslag).

Ja, jag läste "kapitulera omedelbart eller dö" ännu en gång, it really gets to me.
Puss.

Din jävla hora.

Didn't hear your wicked words every day.

Åh godmorgon. Har sovit i en timme mer eller mindre men vaknat till konstant pga paranoid/fryser. Nåväl jag har kommit upp ur sängen sjungade till "Kama chameleon" och konstaterat; it's really freezing in here.

Min underbara lilla Mymla (läs: Luna-kins) höll sig vaken ganska länge med mig ändå, kändes fint och jag håller alla tummar och tår för att muminmolnen ska ta över inuti i mig idag men dem sover nog. Tänker ordna en kopp te och panikleta efter mina sockor. Puss.


Söndag (mot min vilja).

Paranoida lördagsnätter (läs: söndagsmornar).

Godmorgon mina älskade vildingar. (It's morning when you read this I assume).
Jag sitter i mitt alldeles nedsläckta sovrum i sängen med min heffaklump och är paranoid tack vare att jag ser absurda svarta fläckar kasta sig omkring på skåpen, golvet, taket - you name it, they are everywhere. Good first night all alone in here, isn't it?

Det spelar ingen roll hur många gånger jag kysser heffaklumpens snabel, klappar honom varsamt över huvudet eller ber honom att skrämma bort dem, det är ogenomförbart; we're prepared to die. Nu sitter jag här and I totally look like a ghost pga datorskärmen samt tangenterna lyser vitt mot mitt ansikte.

Jag är så trött men tvivlar på att jag kommer att få någon sömn då jag endast kan få tankarna att skena iväg åt totalt fel håll, min kropp is not cooperating tonight and I'm very miserable. Jag behöver en frivillig gosemänniska who can spoon me.
 

Återkommande problem från 08; vilket typsnitt ska jag ha på msn?

 

Lördagen fylld med fabulöshet.

Hallå, jag har precis anlänt hem igen från en äventyrsfylld lördag.
På loppisen fann jag tio (!!!) böcker varav alla sagan om ringen-böckerna för ca en tia var, Cecilia I can feel the envy all over to my place. Fick utöver det med mig en kopp, två skjortor och en taklampsskärm som är totalt avskyvärd - I totally adore all the uglyness.

I skrivande stund så håller min far på att släpa ur den fula garderoben ur mitt rum + sängen som redan stod här så att jag ska få plats med min säng här inne. Kommer bli läskigt med en ny sovplats men heffaklumpen och jag är nog redo för detta med hjälp utav Hellström och te.

I second hand-butiken tittade kassörskan på mig sådär massor och jag började undra om hon var lite smyglesbisk, antar att hon tänker på mitt avskrapade nagellack och mina vita skosnören ikväll när hon maratononanerar. Åh, när vi befann oss i biografen skrattade så jag trodde att jag skulle storkna när hon kastade gifflar i hennes ansikte, SO MUCH FUN, alla måste se "mammas pojkar" ok bra.

Nu ska jag bädda min säng, se på melodifestivalen pga ingen aning och tömma soffa då endast halva min stjärt får plats tack vare mängden föremål som befinner sig i den.

Ledsna lilla lördag.

Hallå, denna natt har varit obegripligt jobbig och mitt hjärta slog så hårt att jag på riktigt var rädd, maybe I'm an elephant that will die of a broken heart, nästan löjligt hur enkelt denna person kan påverka mig. För att citera mig själv "Det kanske inte existerade; vi kanske försov oss i en förälskelsekoma som sprack innan den hann blomma ut? Mitt hjärta bankar så hårt mot madrassen att jag nästan studsar upp och ned. Det gör ju så ont så ont så ont i mig." Förstår han hur betydelsfull han är, var? Jag vet inte.

Jag somnade efter att klockan hade passerat sju och säkerligen halv åtta på morgonen med, lagade mitt trasiga jag med Håkan Hellström och livet kändes nästan i balans för en sekund eller två där jag låg och drog i heffaklumpens öra och mest ville kräkas utav sorg.

Nu ska jag försöka vända denna dödsångest (som probably är mission impossible) med att placera min bak på sovrumsgolvet och platta håret, god morgon loved ones, hoppas att eran natt var way much better than mine.


Submarine och ostbågskoma.

Hallå.
En komisk twist kl 01:38; min farmor och jag har en konversation på fb under tiden jag ser på "submarine" (beordrar alla som inte har sett att se den genast) och är så uppsvälld utav ostbågar att jag är fullkomligt övertygad över att jag nu bär ett ostbågsfoster inuti min bål.

Har hamnat i en slags ostbågskoma och cerebrumet inuti min skalle flödar utav idéer. Skulle behöva anteckningsblock för att plita ned alla dessa makalösa planer som springer kring väggarna, radar upp sig framför mina ögon men kastas genast ned på golvet då nya idéer tar dess forna platser. 

 
 
 

Händelsefattiga fredagskväll.

Hallå, kvällen avrundas fint med en påse ostbågar och gladiatorerna rullandes på dumburken. Imorgon ska vi besöka en loppis innan vi far iväg till biografen för att se "mammas pojkar" (nu upprepade jag mig pga redan meddelat detta but I hope it's ok loves).

Idag känner jag mig ut och invänd, tumlad och tömd, som om jag skulle ha fyllt mitt sinne med kravaller, dumstridiga tonårstankar tar över hela associationsbanan; liknar numera ett kretslopp med rakbladsbett, alkoholkonsumerande, adderande utav kalorier och dylika förbaskat alldagliga ämnen.

Nu ska jag återgå till att se på farmen eller vad det nu är, puss.
(Fann två inaktuella bilder).

 Och alldeles röd i plytet blev jag då jag traskade förbi.

God afton, jag har nu anlänt till mitt sovrum trots att hela högra ögat var igensuddat utav smink tack vare att jag grät en skvätt eller två på bussen hem då jag insåg hur overkligt fantastisk min Magda är och allting inuti min kropp gjorde ont, borde ha henne på en pidestal men istället får hon gå på den smutsiga marken som alla normala individer, fy skam för detta. 

Idag är en ledsen dag och jag fick hjärtklappningar som endast en person i hela universum kan ge mig, fy fy fy. Det är fruktansvärt hur förälskad jag var i denne person och det gör ont ända ned i tånaglarna att tänka på det så nu byter vi samtalsämne. Jag hade tänkt börja packa med tanke på att jag ska hem till min far om inte allt för länge så adjöken på er.

 

Inspo @tumblr.

Fredagsmorgon 05:42.

Det är glapp i min hjärna.

Hallå, kl 04:58 så radades tankarna upp likt smultron på ett strå och jag insåg att "nä, jag kommer inte å någon mer sömn" så jag gick upp och sjunger med om polaroidkameror och gameboys, ska alldeles snart göra en pro/cons-lista angående en flytt som inte endast befinner sig i mitt sinne men också i verkligheten. Alldeles tokigt anser jag själv.

Min syn på realismen är totalt skruvad och ofta vet jag inte om jag befinner mig i fantasin eller på jorden när tankarna skenar iväg kring patriarkatet och hur säker jag är på att jag verkligen har sockorna på rätt fot. Mina sockor lider för den delen utav äventyrsabstinens och är konstant på rymmen; ett uttröttande faktum.


Torsdagskalorier 23:29.

Bad. (Längtar efter vodkasaft och nakenkatter).

Lyxbad, ingredienser; Ett stycke personlighetsklyven sextonåring med sönderbitna läppar (avklädd för optimal njutning), muffins med citronextrat och någonting som liknar smurfavkomma, en bok varav tjuonio kapitel redan förbilästa samt tånaglar som är i behov utav en rejäl omgång med nagelklipparen.

På bilden nedan lyckades jag fånga det svarta hålet utan botten som slukar en som kvicksand när man är som mest sårbar. (Egentligen råkade jag endast dra loss badkarskanten men detta lät mer dramatiskt).Fotografier omgång två; för att krydda till turen i badkaret med Bob Hund skrikandes om tinnitus i hjärtat när den egna tinnitusen tjuter ihjäl - addera valfri montom kulör.


 

När inte ens sömn är en undanflykt.

Jag känner hur jag sakta men säkert glider längre och längre ifrån min vardag så för att ta tag i problemet ska jag ta mig till skolan imorgon (om ni hör någon med andningsproblem från toaletten så är det inte jag) och på lördag ska jag gå och se "Mammas pojkar" med min far på bio.

Drömde att jag fick en kattunge (eller 6 st faktiskt) och den kritvita som jag fäste mig vid så hårt att våra hjärtan slog i perfekt sammansynkad rytm bröt nacken och dog, tog sina sista andetag vilandes mot min bröstkorg. Drömde om en plastikkirurg som pekade ut alla mina brister och sa att jag var fet, äcklig, värdelös. Drömde om dig som börjat bli en rutin, jag minns inte vad, bara att du var där, låt mig vara någon jävla gång.

För den delen såg jag på "Moulin Rouge" imorse, åh den är så fin hela den.

Hattifnatt-dags.

Hallå jag sitter som alla normalt fungerande sextonåringar och äter äggmackor + ser på Mumintrollet kl nollfyra:fyrtioåtta på en torsdagsmorgon när bussen anländer nollnio:nollfyra.
Jag befinner mig mer i ett sovande tillstånd än i vaket nu om dagarna och de få timmarna då mina ögon uppfattar vad som sker runt omkring så läcker dem.

För tillfället är mitt liv oerhört upp och nedvänt. Nu ska jag återgå till att se på Mumintrollet och äta upp min sista macka samt drömma mig bort till äventyrsresor med flätat benhår och stenstränder.

We live our lives like we're ready to die.

 

Kan du beskydda mig?

Sitter här och gråter ihjäl mig klockan nollfyra:tjugotre som den psykiskt ostabila sextonåring jag är. Denna natt kan inte ens Kent och deras "Ett hårt oigenomträngligt skalbaggeskal av urvuxna kläder" eller möjligtvis deras "Jag ville bara fly från mig själv, skära bort min otillräcklighet" rädda mig från från de hånfulla ropen som är framställda utav min hjärnbarks egna perversa fantasier.

Denna natt har jag sovit såhär många timmar: 0.
Jag har läst såhär många böcker: 1.
Och jag har skapat såhär många teckningar: 1.

Min mor låter mig (efter ett långt samtal i köket då jag har meddelat hur mycket jag avskyr omvärlden, gråtit på min tröja och erkänt hur hopplös hennes enda dotter är) stanna hemma denna vedevärdiga onsdag så var redo på miljontals blogginlägg.

Detta med en tupplur.

Hallådär, jag bara råkade somna till i över ett dygn.
Åkte hem från skolan igår redan innan första lektionen, totalstruntade i tiden hos min psykolog och dök rätt ned bland mina kuddar. Fint var det och efter uppvakningen + lite ätande av mackor + lite gråtande till animal planet så tog jag det djärva beslutat att bada badkar.

Nu efter en timmes badande + lyssnandes på Kent + läsandes en bok så har jag russinfingrar och en kurrande mage. Överväger att ordna mackor och oboy, eller någonting eh jag vet ej.

Ska på jakt i kylen ok puss.

Dr. Phil + skriver med Dr.Pill.

Hallå, natten till den fjärde dagen i februari spenderas med att se på Dr.Phil (aka; förtjäna vuxenpoäng som ett jävla as) och smsa + skriva med Luna-kins iklädd en Musse Pigg-pyjamas.

Nu är avsnittet som schizofreni tog slut så lyssnar jag på Markus Krunegård och vrider mig i mensvärk bland alla nallar och kuddar som ligger kors och tvärs/ huller om buller efter rivningen utav kojan. Överväger att byta sängkläder och sen försöka mig på lite sömn med tanke på att jag blir tvingad iväg till skolan + ska till min psykolog imorgon. 

Vill endast dricka te (eller vin kanske) och röka inlidad i ljusslingor medan jag pekar finger åt världen från den balkong jag inte har. Jaja puss, titta på detta om ni får ca 40 minuter över utav era ack så värdefulla tid, jag lovar att det är totalt värt det. Godnatt.


Kapitel två inleds med polisskolan.

Hallå, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för inaktiviteten de senaste dygnen men jag har vart på tok för upptagen med att frossa i mat hemma hos farmor, dricka smoothie och med att ha ett polisskolan-maraton med min älskade bästavän.

Har hetsätit så löjligt mycket kalorifyllda ätbara föremål och känner hur valkarna tredubblas.
Tragiskt nog har jag inte ens några fotografier att erbjuda, är för övrigt ganska förskräckt över att vi redan är inne på kapitel två (månad; februari) och sida 34 (datum; tredje) utav 2013. Har ni upplevt någonting spännande/varit ute på äventyr/gjort någonting kul alls än? (Förväntar mig noll kommentarer, ni suger, puss). 

Nu tänker jag bosätta mig i badkaret och läsa tills mina ögon skaver utav mängden ord, adjöken.


Tjenare kungen.

Hallååå, så de senaste dygnen har jag sovit 17 timmar i sträck, utvecklat ett smått beroende efter yoghurt med äppelskivor och fått de två sista julklapparna från festis eh.

Jag fick då andra tatuh-boken och Håkan Hellströms självbiografi, förstår ni lyckan eller? Mitt hjärta spricker, har världens finaste vän. I skrivande stund ser vi på "Tjenare kungen" åh så fabulös film, blir lika förälskad i den varenda gång jag ser den.

Vi har lyckats ordna till en alldeles rosa smoothie idag, handla och vräka i oss så löjligt mycket pringles. Imorgon ska vi på middag hemma hos min farmor och ha ett polisskolan-maraton, lovely på sååå många nivåer att det nästan är lite galet ok puss hejdå.

 

RSS 2.0