Buss-ärrad.

Hallå, alldeles nyss blev jag, Idha och Isac (+ alla andra resenärer) lite skärrade för livet då någon pojk valde att kräkas, ugh.

På första lektionen började jag och Magda att se på "Jag saknar dig, jag saknar dig", kan meddela redan nu att mitt hjärta klappare håradre för boken är för filmen.
På lunchen satt vi och fikade och drack te, som två gamla tanter I guess, nej men vi försöker lista ut bästa stället att fika på/mest lönsamma, hur som haver. Efter lunchen hade vi matematik med en vikare var jag inte riktigt förstod mig på alls men men.

Nu är jag hemkommen, snäppet mer illamående än vanligt och ska nog duscha och sedan slå på en film och dricka te, puss.

 

Tågkaos, dumma SJ.

Hallå idag har folk glott ihjäl sig på mig, nästan mer än vanligt. Kanske pga det faktum att det ser ut som att jag vart barbent med svarta prickar + svarta band som knytits till rosetter kring mina ben?
Eh, vad vet jag. Det blev totalt kaos på tåget då dörrarna inte gick att öppna, strömmen gick och det tjöt ihjäl sig som om att allting skulle sprängas. Jag fnittrade, var lite spännande om jag ska vara ärlig.

I nuläget ska jag trycka i mig Mac n Cheese, fetto ok bra puss. Nej men ärligt ja, jag ska äta det nu, en gång försökte jag och Kimberly laga det men det slutade men en asäcklig gegga så vi kastade ut det genom fönstret (ska jag tillägga att jag bor på fjärde våningen?). Vi har alltid otur när vi lagar mat, en gång fyllde hela vi lägenheten med rök, oh you memories.

Mitt på lektionen idag började jag nästan storgråta när tumblr vägrade ladda och PLUS på det så förlorade jag en följare, KÄNNER NI SMÄRTAN STRÅLA UR ERA DATORSKÄRMAR ELLER?! <////3

Ok hejdå. (Här är en AScharmig gif mhmmmm).

Lilla tuppluris-måndag.

Alltså the fact att jag somnade på engelskan, somnade på golvet och somnade på samhällskunskapen fick mig att ta beslutat att åka hem igår så jag tog en liten tupplur på åtta timmar och vaknade ca halv elva på kvällen. (((-:

Ajutse, godmorgon.. Igen.
Jag överväger att äta någonting med tanke på att det är ca 8 timmar kvar tills lunch ehhhh ja. Nej nu ska jag fortsätta min morgonrutin... Uh... Typ... Existera och sådant, adjö.

 

Äckelmåndag.

Hallå, gårdagen som var en fittsöndag spenderades med att gråta ihjäl mig till "PS. I love you", äta glass till frukost och att prata med Max som bor ca fyra timmar härifrån (det faktum får mitt hjärta att skrika litegrann på mig).

Idag är jag seg och avskyr det mesta, vi har lunch om fyra timmar och jag är ganska utsvulten faktiskt. På bussen imorse lyssnade jag på en upprörande låt och tittade på regndroppsrace, vilt. Nu ska jag försöka arbeta med engelskan. (Vara inne på tumblr). Hejdå.

Vilda lördag utan band.

Hallååå, tre utav banden dök ej upp och det var i princip inga där.
I feel bad för det sista bandet då det var deras första gig i Eskilstuna och endast jag, Magda och Kevin befann sig där utom ljudkillarna, woho asvilt och sådär. Nej men kvällen var ganska fin ändå då jag och Magda mest satt på golvet och skrattade åt diverse saker.

Nu ska vi se på "where the wild things are" i våran nybyggda koja och äta varma mackor, puss.


Frostbait tour.

Hallåhallå, igår gjorde jag om massor i mitt rum på impuls.
Blev ganska nöjd med reslutatet men det känns urkonstigt, lägger nog upp en bild eller så imorgon ok.

För tillfället är jag sprängfylld med tacos och ska om ca en halvtimme åka för att hämta festis då vi ska på spelning (Frostbait tour) nu ikväll. Är lite nervös då jag totalt avskyr folkmassor men jag försöker ha höga förhoppningar ändå. Nåväl nu ska jag klä på mig och grejs, puss.

Busy day breathing and blogging.

Hallå, idag har jag haft madrömmar och allmänt konstiga drömmar.
Har hunnit ordna en tallrik ätbart, funnit två flaskor julmust och spenderat tid med min mor då vi kollade på underkläder och tågbiljetter.

Diskuterade ozonlagret, liv på andra planeter, vapenhantering och andra fabulösa saker alldeles nyss kring köksbordet innan mor och låtsasfar lämnade mig ensam hemma. Ni alla vet vad detta betyder, nu har jag ensamparty så hela huset skakar medan jag dricker julmust.Fabulös hemma-fredag.

Godmorgon osv.
När jag vaknade så vaknade jag till låten som kopplas ihop till min favoritfilm and it was totally lovely. Har sminkat mig, klätt på mig och tagit på mig mina mest fabulösa och nyinköpta strumpbyxor (I'll show them later) och sedan beslutat att jag inte tänker åka till skolan idag.

Jag ska strosa omkring halvnaken och se på "Where the wild things are" som är så äckligt bra att jag bara vill slå någon i ansiktet med en gaffel. Nej nu mår jag dödsilla och saknar min säng, puss.


Dödsfall-nedför-stup-torsdag.

God efterrmiddag, denna dag har vart ett kapitel för sig.

Kring morgontimmarna fnissade jag och Idha ihjäl oss i väntan på bussen och efter det hade vi en trevlig konversation. Har fnissat åt igenimmade glasögon, "woop woop NEJ" och löjligt mycket mer, har även hunnit börja se på Grease, det sistnämnda skedde på mattelektionen.

Jag har befunnit mig i skogen, halkat i skogen och suttit knäpptyst i skogen (mitt i all snö på en stjärtlapp). Detta var då min idrottslektion och hujeda mig vad jag fick inspiration när vi satt där tryckta mot varsitt träd och fnissade åt Stina som babblade någonstans åt min vänster.
Var även med om en nära-döden-upplevelse i pulkabacken, eller det var i varje fall vad min mentor trodde. "Jag har haft Heidi sen hon var ett litet barn, så det svider lite i hjärtat att se henne åka ned för ett stup." Åh, det var lite rart faktiskt men jag överlevde resan nedför stupet då både mössan och stjärtlappen lämnade mig.

Nu ska jag lägga mig i badet och läsa en skvätt, puss.En helt vanlig dag.

Hallå, jag insåg nyligen att min buss lämnar folkets hus 09:04 så jag tänkte slänga in ett inlägg. Hörde ni dunsen när den landade eller? Alltså why am I so funny? Mvh fnissar ihjäl mig lite.

Alltså idag ska min klass åka stjärtlapp, ha en redovisning inför matteprovet vi ska ha (???) och förmodligen bete sig lika skadat som vanligt. EN HELT VANLIG DAG PÅ JB-GYMNASIET.

Ok hejdå.

Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa.

Hallå.
Jag äter världens godaste muffins, alltså det är en äppelmuffins med blåbär inuti. 
Förstår ni partyt som pågår i min mun/strupe/magsäck/allt som finns på vägen eller?
Helt jävla fascinerande vilken smakupplevese detta är, utöver det diskuterar jag diverse saker med min nyfunne vän HuckleberryHanna och lyssnar på Håkan Hellström, alltså oh you onsdagskväll.

(Hatar fortfarande denna onsdag).

Förlåt förlåt förlåt för en en instagrambild MEN jag har ätit mig genom halva, puss.
Mvh dör muffinsdöden big times.

 

Glittrande töser.

Hej sweetcheeks.
Idag lyser månen oerhört skarpt, var förbryllande vackert att se på genom bilrutan där jag satt ihopkrupen i framsätet och lyssnade på diverse fantastiska band.

Nu såhär efter en vild dag innehållande lite glittrande i skolkorridoren med Luna, se på Manson med Kevin och smsande med Lewis och Max (totally lovelly all of it) så är jag redo för en kopp te och att snurra in mig i min gröna filt och endast existera. Adjöken på er.

Burn burn, like a star. Burn a hole in every heart.

Hallihallå, jag vaknade strax innan fem imorse och kunde nästan höra varenda grannes gemensamma tankegång "vilken fittjävel är det som startar en hårfön fyra minuter i halv sex?". Fnissade okontrollerat mycket och sjöng BUUURN BUUUURN LIKE A STAAAR, BURN A HOLE IN EVERY HEAAAAART.

Hade en schemabrytande dag eftersom nior var där och besökte oss och vi fick då fokusera på våra stop motion projekt och även om min dag har bestått utav 93 % skratt pga så löjligt fula misstolkningar med Magda och Fredrik så blev vi faktiskt nästan färdiga med att fotografera inför våran musikvideo. Jag hann även med att se på ett avsnitt utav vänner med Magda och Luna på rasten.

Efter skolan besökte jag optikern och beställde hem ett par nya bågar, så jävla stilig kommer jag att bli, nej men det är något fel på mina ögon som gör att saker flyter ihop med varandra. (???) Nu ska jag återgå till att läsa boken jag ska läsa på engelskan och dricka te klädd i mina nya strumpbyxor, puss.
 
 
 

Här är jag. Gunnar.

Snabb-party med min mor.

Hallå, i skrivande stund har jag och min mor ett vilt party med musik från slutet utav 80-talet då vi båda dansar som tokar, en obeskrivligt fabulös syn som ni alla bör skåda. På tåget diskuterades ätstörningar och psykiologiska brister då jag mitt i en mening såg ett rådjur i skogen och min röst hamnade i ett pinsamt högt tonläge. Remeber kids, somewhere emellan allt prat om ätstörningar och psykologiska brister gömmer sig alltid ett rådjur bakom träden.

På tågstationen kramades jag lite med Jonathan, klappade på Magda för hon är totally lovely och jag tycker om henne så att mitt hjärta spricker och så diskuterade vi både sniglarnas bostäder och deras hastighetsmöjligheter.


 

På bussen hem lyssnade jag på Mayday Parade och blev mer ledsen än jag redan har vart under dagen (hey, jag trodde att det var omöjligt (???)) (<- Dubbelparantes, coolt va?).

Under dagen har jag även balanserat mina ben på två coca-colaflaskor, lyssnat på Ebba Grön och sett på V för Vendetta som visade sig vara en väldigt bra film även om jag inte har sett klart hela ännu.  
Nu ska jag ordna en kopp te och börja läsa på boken som jag har fått låna utav Luna-kins, puss.

CAN YOU HEAR THE HOOOORSES?

Hallå, godmorgon och allt det där.
Jag har vart vaken i över en timme och har hunnit göra mig klar inför skolan, eh ja, jag har inga byxor på men hey, who needs pants? ;-)))

Jag dricker i varje fall oboy, överväger att väcka grannarna med lite fabulös sång som jag kallar i-tonläge-likt-såga-en-katt men jag spar nog det till morgondagen. Ok detta var världens tråkigaste inlägg, sorry guys. <///3

Hejdå. >:

80-talet ur högtalarna och löv på väggar.

I hopp om att skrämma iväg söndagsångesten.

Hello you sweet ones.

Jag sov inte en sekund inatt, istället höll "dog days are over" igång mig med sitt ständiga sjungande om happiness hitting her like a train och springande hästar. Hittills har jag beställt nya skor, nya underkläder, en kofta som är wonderful på alla möjliga sätt, lyssnat på gamla kassettband och väckt grannarna genom att sjunga löjligt högt ikapp med Markus Krunegård så att verkligen ALLA vet att jag är en vampyr. Jag hoppas på några hatbrev i varje fall.

I nuläget har jag gett upp att störa grannarna och camar med en viss pojke vid namn Kenneth (we're acting like tigers, lovely but dangerous), dricker en ugglekopp jordgubbsté och lyssnar på Elvis via ett nästintill utnött kasettband som är min mors ägodel. Jag blev alldeles själaglad då jag fann min gamla gamla gamla kassett-spelare som jag jämt bar omkring i handen och lovely music flödade into my ears and gjorde min barndom litelite mindre nedfläckad.

Livet som en trasig sextonåring. 


 
 


 

Livet är som fabulösast i månskenet på ett sovrumsgolv.

Planering inför prinsess-kvällar med randiga strumpor på.

Hejhå, denna lördag har varit ganska händelserik (actually, no) med pizza till frukost runt 17-slaget, en prinsess-kväll i min ensamhet, rödmålade läppar och trevlig sällskap via datorn utav Lewis, en viss varg-pojke och andra trevliga personer såsom Luna-kins. (Numera får hon heta Luna-kins, jävla skins som har sådan påverkan på mig.)

Jag har återfunnit kärleken för alla gamla klänningar och även funnit mina gamla randiga strumpor, oh the joy med att ha yttepyttesmå fötter. Jag har planerat prinsess-kvällar med Lewis och jakter i secondhandbutiker i jakt på färgglada klänningar i allt från 60-tal till nutid med Luna.
Åh, jag längtar så tills sommaren tar oss med storm.

Detta är lite av vad jag har sysslat med idag:
 


(Åh du vilda lördag.)
 

Inspo á la tumblr-style.

Ibland behövs en HP-paus.

Hello you lovely.
Jag ber om ursäkt för att jag har varit frånvarande de senaste 2 ½ dygnen men jag var lite som en nalle med uppskrappade sidor som läcker ur sig all stoppning. Dock känslomässigt men det hoppas jag att ni inser på egen hand.

Jag har legat i sängen och gråtit till Harry Potter, drömt att jag släpade med mig en gigantisk gren hem för att jag bestämde mig för att tälja en val, med andra ord totalt struntat i skolan jag verkligen behöver fokusera på. Jag söker efter en viss frihet i min vardag jag inte tycks finna på skoltid eller på min ynkliga fritid, jag vill endast bryta mig ur alla enformiga mönster (dvs;rutiner) som nu för tiden är på repeat såsom Floreande + The Machine är via mina högtalare denna januarinatt. (Allting känns lika meningslöst som vanligt; trist, grått, monotont).

Jag längtar efter körsbärskyssar på nyckelben och bara ben som skymtar under prickiga 50-tals klänningar. Jag längtar efter pirrande ryggrader mot nyklippta gräsmattor, pussmunnar på skjortkragar (shade: cherry red) och att dricka öl i lekparker med lösögonfransar som når upp till ögonbrynen.
Jag tycker inte ens om sommaren, vad är detta?

Två fabulösa fotografier från tiden i Gränna då jag nästan var lite lycklig.
 
 

Kanske är dags att sova hm.

Uppiffad med en mer.

Hallå, jag har vart hemma ett tag nu då jag var busig och åkte hem från skolan.

Jag pillar på en ny vlogg då jag känner att det var ett tag sen, i den kommer ni få höra om mötet med en prinsessa, det positiva med tunna strumpbyxor och vem som är the soldier of love.
SKITSPÄNNANDE OJ VAD EXALTERADE NI BLEV.

Först ska jag fika färdigt, eh ja alltså dricka upp min mer. Här är jag, uppiffad och allt.

 

Du värker som en borr i mina snedsteg.

Denna natt är totalt meningslös och då upptäckten utav gamla fotografier på min telefon fick mig att börja storgråta okontrollerat och när inget avslut uppenbarades beslutade jag mig för att strejka mot denna natt och lade mig på golvet för att läsa Harry Potter och hemligheternas kammare.

Självfallet har jag ännu samma låt (The first cut is the deepest) på repeat för att undvika påträngande tankar såsom varför, hur och vad. Beslutade för att ta några fotografier på mitt rum nattetid (låt mig avslöja redan nu att den sista är min favoritbild i hela universum), here you go loves;

 

Tänker på rakbladsbett, vinflaskor och snurrande hus.

Jag lyssnar på "The first cut is the deepest" för att försöka få denna tisdagskväll att avslutas på ett bättre sätt än dödslängtan och panik ut till mina splittrade hårstrån som numera bor i en trasslig fläta. Även om låten är lite för triggande så har jag det totally lovely och planerar att endast lyssna på samma låt imorgon på mina bussfärder till nya äventyr. (Jag ljög, det är inga äventyr alls.)

Det känns fullkomligt meningslöst att bege sig till skolan imorgon men Luna my love ska ge mig min bok samt ännu en bok som jag tänker läsa redan imorgon kväll. Det enda jag gör är att existera och fungera som den panikfyllda utav vår art. Jag tänker klistra fast löv på min vägg för att uttrycka min saknad utav hösten som togs ifrån mig alldeles för fort.

Idag sötte jag på en alldeles fenomenal person, det gjorde mig lite glad men så löjligt blyg att jag endast vill sjunka ned under jorden. Observera att jag stötte på personen via cybervärlden som det så fabulöst kallas. Hejdå.

Ska vi hänga?

Kom tillbaka höst.


 

Lovely tisdagsfika.

"Oss plankor emellan, vem har hyvlat dig?"

 

En del faller alltid, alltid ner i hål.

Hallå, min bröstkorg är till bristningsgränsen fylld med en överväldigande ångest som förmodligen räcker till hela Europas ekande bröstkorgar och glappande mungipor. Jag har talat med min mor om den hjälp jag inte alls får hos min psykolog, det enda vi egentligen kommer fram till är avskrapat nagellack och att jag är trasigare än förväntat, det är ett hål i kommunikationen mellan oss i övrigt.

Imorgon stannar jag hemma, har planerat in ett varmt bad med skum upp till öronen och huvudet fyllt utav tingeling i väntan på bättre tider, tider fyllda med någonting annat än tankar på svidande rakbladsbett. Den älskade Thåström bor i min högtalare, skriker i sin ensamhet, skriker på mig att han aldrig blev av med smaken utav mig. Lite sådär som jag aldrig blev av med dig, aldrig blir jag av med dig, inte ens då jag skriker på dig att försvinna. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och tappa bort verkligheten någonstans mellan tankarna kring svidande kyssar pga ihjälbitna läppar och blåmärksfyllda knän i solnedgången. Godnatt ni fagra.

Stjäl mitt hjärta någon jävla gång då.

This is what I want, and maybe some wine.

Please stay with me lilla magen.

Hallå, idag tog jag 06:45-bussen (som faktiskt anlände 06:52) in till Strängnäs och hade dödsont i min mage som fortfarande försöker slita sig loss från min kropp eller någonting i den stilen.
Jag tog samma buss hem och somnade fram tills efter 15:34.

Nu har jag en kopp te framför mig och lyssnar på [ingenting] för gamla tiders skull, har det ganska fint med andra ord. Snart kommer min mor hem med smörgåstårta som min mormor har gjort ok purrrrfekt. Här är två fabulösa fotografier från tiden i Gränna/Gbg där vi var i somras.

 
 
 

Gråskalor och vener.

Livet är ingenting mer värt än fötter tyngdlöst balanserade mot ett skört tyg.

  

"Män består av.... En penis!"

Hallåhallå, till frukost åt vi choklad- och vaniljglass med skivad banan i och dra mig baklänges vad mina smaklökar hade party. Vi har sett på löjligt många avsnitt utav Eva & Adam, hittat på koj-sånger som vi har skrikit ut från botten av våra lungor och alldeles säkerligen skrattat mer än vi fått i oss syre.
Jag har trivts i vår bostad där fula människor som du har gått under namnet "Manipulerande fittsvin" vilket är extraordinärt om jag får uttrycka min egna åsikt.

Efter att Magda hade åkt härifrån och jag hade legat på rygg i kojan en stund så beslutade jag mig för att ha isär den innan jag blev för fäst och min kropp skulle ligga där resten utav detta år och endast gråta ihjäl sig. Nu är alla delarna bortplockade och mitt rum ekar tomt, tänker ta en dusch och dricka te. Har söndagsångest ända ned i tånaglarna, det gör lite ont.

Hoppas att ni har haft en minst lika trevlig helg som jag har haft, puss.

 

Lysande klot speglas i gamla söder.

Vi är den överlevande rasen i den människofria zonen.

Igår kring 22:34 beslutade vi att vi skulle följa en fenomenal idé där inga fula tankar what so ever skulle kunna nå oss, ut med kuddar, nallar (krigshjältar) och allt sådant som var placerat i min 120 cm breda sovplats och hade ut det på golvet. Vi kastade ut stolar som vi hängde lakan och skjortor på och fann mina röda ljusslingor samt mitt röda lysande klot väldigt stämningsfulla så vi beslutade oss för att hänga dem inuti våran människofria zon, också kallad koja.

Väl inne i kojan såg vi på film, ritade fula bilder, kokade te och fnissade åt det mesta. 

Fat Amy is my spiritanimal.

Godmorgon (säger jag som vaknade för en timme sen).
Jag startade dagen med att lyssna på "King Park" och sen gick vi ut från mitt rum som ser sönderrivet ut utav en koala (because they are superduperdangerous ok?) och nu har vi återvänt till mitt rum invirade i varsitt täcke och två varma mackor, och två enorma tekoppar. 

Vi planerade alltså att äta glass och kex till frukost men hallå makrillen vrålade på oss att placera den i våra gap så ja, glassen får vänta tills lunchen. Nu ska vi se på Pitch Perfect för vi misstänker att Fat Amy är vår spiritanimal. Puss.

Mozzarellaosten på pizzaaaan. (Läses med italiensk brytning).

Hallå jag är nyligen hemkommen från den enda affären som existerar i denna by jag är bosatt i, nämligen ica. Vi fick med oss hem massvis med ingredienser till pizzan vi ska tillaga imorgon och dessutom ett varsitt pringles-rör, en varsin red bull, en hel låda glass och massa annat fabulöst och kalorifyllt, är ganska fabulöst.

Nu ska vi se på Ted medan vi skriker på varandra med en italiensk brytning, oh dear god what is wrong with us? För den delen har vi bildat två olika band idag, ett med oss sjungade i olika falska tonlägen och ett med oss slurpande ur våra cola-glas mhmmmm fabulöst, remind me again why we don't have friends? Ok hejdå.

 

Ätstörningar på golvet.

Hallihallå, jag sitter här i skolans korridor nedtryckt på golvet och klottrar ned anteckningar kring ätstörningar som jag har valt att arbeta kring på svenskan då vi ska fokusera på genus (???).
Är ganska exalterad, hoppas på ett högt betyg ok you guys.

Vi hade nyss lunch, var en dödligt god tzatziki så jag är ganska nöjd och ganska mätt. Slutar efter svenskan så det blir fint mhhmmm ok vi slutar typ 15:30 men det blir fint i vilket fall som helst.
Ok hejdå.

Mustaschbeklädd.

Hejsanhoppsan, idag har jag en mustaschbeklädd tröja och okontrollerbart hår instoppat i en blå mössat. Känns ju halvfagert men jag orkar inte spendera tid denna morgon på att försöka vara attraktiv på min skoltid. Jag ska alldeles snart bege mig mot busshållsplatsen och längtar inte alls efter att gå på lektion, ugh. Fast hur ofta gör man det?

Well well, efter skolan följer festis med mig hem och vi ska äta glass ok blir fint. Hejdå.


Flydda hjärnceller.

HEJHEJ.
Jag lyssnar på Suicide Silence för att väcka mina hjärnceller (om de icke har flytt till ett varmare klimat) och småstädar med tanke på att mitt rum ser katastrofalt ut. Och då menar jag liksom värre än vad det normalt brukar göra och jag trodde att det var omöjligt.

Stannade hemma från skolan idag pga ont lite här och var så jag vaknade för inte alls längesen mhm när jag vaknade såg 25% utav min överkropp sönderriven ut men det var den ej. Dock känns minst 100% utav mig alldeles ofunktionerande och trasigt men det är väl standard.
Överväger att koka en kopp te och ta en bit äppelpaj till frunch nu, puss ok hejdå.

Tjugonio minuter in på lektionen; Jag vill hem.

Hallå, jag sitter och lyssnar på La Dispute samt googlar efter diverse mönster då vi har som uppgift att göra ett eget mönster på estetiska kommunikationen. Är redan uttråkad och hungrig, är dödligt sugen på äppelpaj med vaniljsås och en människa med skägg att gosa med. Jag såg alldeles för fabulösa skäggfyllda män imorse, jag tror att det är pga detta mitt hjärta vrålar lite.

Efter att mattelektionen som är efter lunchen är över ska jag på ett möte med min psykolog som jag inte träffat sedan innan konserten i december.
Behöver gå genom dem bilderna också, hm ha det fint i varje fall.

Biblioteksförälskelse.

Godmorgon my darlings, jag somnade som ett litet barn efter 19:någongång och drömde om arga gubbar, sexuella sammanträffanden och bedårande leenden. Jag tror att jag slank förbi en bilbioteksförälskelse också, förstår ni hur fabulöst det hade vart med en biblioteksförälsklese?


Man sitter där djupt nedsjunken i en stol med Urma Sellinger spelandes i höger öra och bortkopplad som man är stirrar man fascinerat på bokstäverna som slukar en hel och man lever i deras värld, man grimaserar, blir upprörd och vips så lyfter man blicken från sidan 159 och för att reflektera vad som precis hände och BANG där är han. Han ser minst lika upprörd ut som du, men ack så vacker. Era blickar möts och efter ett par gånger era blickar har mött varandra bakom hyllor fyllda med böcker och snoriga tanter så tar han mod till sig och frågar om han får erbjuda damen en kopp te. Det hela slutar med en långvarig romans med gemensamma intressen såsom böcker, te och Håkan Hellström. Oh my, I really need to get laid. Eller någonting i den stilen.

Jag har sovit skönt i varje fall och sitter här med en kopp te för att värma min insida som känns minst lika isig som gatorna i mitt kvarter. Hoho adjöken och godmorgon.

Fjärilslarv.

Hallå.
Lekte fjärilslarv i princip varenda rast på skolkorriorens golv och klämde ur mig "jag vill inte vara med". Är så satans jävla astrött och jag förstår inte varför. Jag är så löjligt trött, orkar inte ens bege mig mot duschen. Är detta ett tumblr-syndrom?

Jag lyssnar i varje fall på Jeffree Star som är lite fabulous.
Saknar mitt rosa hår (var ju ganska lik färg va?), saknar min gamla frisyr och saknar hur icke söndertrasad jag var då. Visst var jag trasig men inte hade jag denna brist på livslust eller skrikande handleder. Jag överväger att gå och lägga mig nu faktiskt, så detta kanske bli ett godnatt ok hejdå.

 

Livet är inte en tallrik potatismos.


 

 

 
 
 

Exalterad inför skolan?

Snigelfarts-dag.

Hallihallå, vaknade för egentligen ett tag sedan (runt fem) och är väldigt förvånad då jag har fått ca 6 timmars sömn och är van vid en halvtimme. Nu dricker jag te ur en fabulös kopp med julmotiv på och lyssnar på Emilie Autumn. 

Tror att denna dag kommer att passera i snigelfart med tanke på att jag har universums tristaste svenska lektion i ca ett ljusår, ugh. Nu ska jag leta efter strumpbyxor, adjö och godmorgon.


 
 

Biblioteket; Hem nr 4.

Hallå, efter en trist samhällskunskapslektion då jag satt och ritade/spelade angry birds star wars-style så begav sig jag och Magda bort till bibloteket för att dels låna om våra böcker som handlar om en tös med anorexia men också för att lätta en aning på min dödslängtan och påträngande ångest som sparkade sönder min bröstkorg.

Hur som haver så hamnade vi på donken där vi satt och drack röd fanta och diskuterade livet innan vi tillsist gick mot tåget. Nu ligger de tre böckerna på mitt sovrumsgolv och skriker på mig, ska antagligen börja läsa på någon utav dem eller möjligtvis sova mvh slutkörd tös.
Ha det fint ok, detta är nog ett godnatt också.

 

Stickeli-stick.

Måndagsmorgon.

Hallå där, när mitt alarm började tjuta kl 05:02 var jag alldeles bortkopplad och grep tag i tvdosan och försökte förgäves att sänka volymen med den. Nu har jag i varje fall plattat håret, ska ordna en kopp te och överväga att sminka mig för första gången till skolan.

Well I hope you have a lovely morning, körsbärskyssar.

När du och jag var kungarna av ingenting från ingenstans.

Hello darlings.
Jag är nyligen hemkommen från min systers handbollsträning och sitter härt och nynnar med i "Ingen kunde röra oss" med ögonen omringade utav gårdagens smink. (Jag orkade inte ta bort det igår så jag störtkrashade med Leonardo i min famn istället.) Hm sov fram till klockan tre då Katja puttade på mig lite smått och jag gav mig ifrån a dying whale-noise.

Gårdagen var löjligt fager även om burriton inte alls var värd priset och hon i kassan var ohövlig.
The hobbit var värd varenda krona och jag fick nästan en randig gardin i ansiktet pga lättberörd. Istället åt jag kolasnören som en liten hamster uppkrupen bredvid mannen som luktade bacon och andades läskigt tungt. (Lät på riktigt som att han just hade sprungit ett maratonlopp.)

Fram emot nattens småtimmar lärde jag sysslingen min hur man dricker coca-cola ur kolasnören medan vi såg på film och diskuterade homosexuella män samt de få minnen vi upplevt som vi ännu minns.
Jag ser fram emot den nästkommande filmen och är på riktigt imponerad över hur välgjord den var, personligen brukar jag inte tycka om 3D men dear god.

Nu ska jag duscha, puss.

Far är en kvinna.

Hallihallå, jag sitter i vardagdsrummet med min far och käre systeryster.
Vi dricker blue forrest fruits-te som jag fick far att tillaga pga he's the woman in the house. Hm well har ingenting vettigt att skriva förutom att jag saknar Theddis och har insett att jag har en löjlig och ärvd humor från min far. Oh lord how I love this family, nu ska jag dricka upp mitt te och uh idk typ instagrama like a nerd.

Puss på skinkan, julskinkan that is.

Släkten är ju värt, eller?

Hejhallå.
Nu är jag uppsminkad och redo för en dag som skrider nästintill alla mina vanliga gränser.
Jag ska i varje fall se "The hobbit" med min syssling idag och efter det spendera natten där, tar självfallet med Leonardo eftersom jag har allvarligt svåra sömnproblem och oftast inte sover/har löjligt mycker mardrömmar då jag sover borta.

Jag är taggad inför en casual dejt med en släkting jag inte träffat någon gång innan år 2005 möjligtvis såhär innan skolstarten. Nu ska jag packa färdigt, ha det fint my darlings. 

Fadern till krigsprinsessans barnbarn.
Min far är en fabulös man med ett stort hjärta, honestly my darlings, så tror jag att han innerst inne är en hemlig riddare. När han växte upp hade de gräsligt vackra tapeter som klädde väggarna och frisyrer som i dagens samhälle skulle anses vara förskräckliga.
Personligen anser jag att det hela har sin charm och jag önskar litegrann att jag också hade fått uppleva livet utan all teknologi som nu existerar.

Min far är som en trygg skäggbjörn och jag älskar honom så att mitt hjärta värker.
Livet har sina motgångar men i mina ögon är han i varje fall en stark man, en tapper man, en man jag ser upp till på oräkneligt många sätt. I mina ögon är han är mannen som ropade "fuck you" to the world och viftade med sina nävar och överlevde. Han är mannen som lärde mig att rita stjärnor, mannen som var livrädd när jag spydde lila i farfars toalett, mannen som lärde mig cykla.
Han är fadern till krigsprinsessans barnbarn. 

Människor ramlar hårt, precis som du - och jag.

Idag har jag planerat piratkalas med Kimberly och matchande outfits med Moa, kommer nog att bli en fager februarikväll det där. Nu trycker jag i mig munkar från mitt fabulösa fat och har "Ingen kunde röra oss" på repeat i bakgrunden nu när jag ska börja på det första kapitlet i boken "Tiger".

Hoppas eran fjärde sida blir lika välskriven som min, puss.

 

Eat stars to be pretty on the inside.

Fiskfångare.

 

En portal till en annan gata.

Hallådär, vaknade för ca en timme sen (alarmet stod ställt på 09:02 för att vara exakt) och jag trodde mitt hjärta skulle spräcka hål på min bröstkorg pga blev skräckslagen när alarmet dånade högre än tusen måsars ski.

Jag såg i varje fall på "Babe den modiga lilla grisen" och för en liten stund så förflyttades jag tillbaka i tiden. Nu ska jag förflytta mig tillbaka till Mary och Lovelys värld (världen i "kapitulera omedelbart eller dö") som jag tappade bort några bitar utav mig själv i igår. Fick skuldkänslor när jag skulle sova så jag lämnade dem ett meddelande. God morgon i varje fall, hoppas att ni har sovit sött.

 

Utan bedövning drabbas vi av dödlig form av livslust.

Hallådär, idag har jag hunnit med oerhört mycket men så går det väl när man vaknar tre på natten/morgonen. Nu är jag nog alldeles snart redo för en tripp till John Blunds magiska värld men först ska jag och prins Leonardo (mitt lejon) bege oss på ett äventyr.

Äventyret är bokstaverat utav Sanne Näsling och har fått titeln "Kapitulera omedelbart eller dö" och vi är båda oerhört upprymda, kvällens färdmusik som går hand i hand med vårt äventyr står Bob Hund för. Vi har förberett en kopp te med hallonsmak och nu är vi nog redo. Ha en fin kväll, puss.

Årets första dopp i badkaret.


 

Sockerkick.

Hallå ute i världen.
Jag sov i nästan ett dygn, hur upp och ned vänt tror ni inte det känns?
Nu är jag vaken i varje fall och har vart det i 6 ½ timme, alltså sedan klockan tre. Har tryckt i mig massor med godis + nutella (är farligt att ha kalorier så nära sängen) och fick nog någon slags sockerkick då jag plockade fram mitt smink och påbörjade en förvandling i mitt ansikte. 

Jag stal min morfars gamla skjorta (som egentligen är min i dagens läge men bor i mors garderob) som är mer utav ett tält på min överkropp, plockade upp mina shorts som låg på golvet och drog ned mina svarta hängslen och kände mig genast lite stiligare.

Nu, uppsminkad och allt ska jag se ett avsnitt utav "Freaks and geeks" och sedan påbörja mitt lotr-maraton för att tagga inför lördag då jag och min syssling som sagt ska se "The hobbit". Kommer bli fint ok, ska nog göra mackor också. (Vill egentligen ha hamburgare.) Hejdå!

Med lösögonfransar som strössel.

 

Detta med att sova på dagtid.

Hallå, sida två utav vecka ett har spenderats med att sova.
Jag fick ingen sömn inatt så jag låg vaken och åt nutella fram tills att "Mästerkatten" startade, jag såg på den och någon gång efter tio lyckades jag somna och vaknade inte förens efter tio på kvällen.

Har drömt om läskiga gubbar i ett hus som tillhörde Luna, Rich och Frankie från generation tre utav skins och en hel del andra saker. Nu har jag i varje fall tryckt i mig en kexchoklad och planerar att få mer sömn, adjöken.

Ermahhhgerrrrd.

Kapitel ett, sida ett.

Snart har den första sidan utav denna 365-sidiga bok skrivits färdigt till sista punkt och den har vart rätt acceptabel även om jag och Kimberly fick fixa skjuts hem åt hennes alkoholpåverkade lillebror när vi hade påbörjat våran promenad genom våran ödelagda by.

Vi tände tomtebloss på skolgården och hoppade omkring lite i lyckorusets mittpunkt.

Jag har planerat att åka hem till Magda någon dag framöver för att äta kebab, spela playstation, dricka te och tända rökelser. Någon dag tänker jag nog baka en tårta också, en tårta för att fira det första kapitlets start. Nu har mina hjärtslag tillåtelse att slå hur hårt de vill mot min bröstkorgs hårda kanter för detta är en nystart, det vi redan har passerat är dåtid och jag tänker endast rikta mina strålkastare mot nutiden och vad framtiden har att erbjuda mig och mina glappande skor.

Hoppas ni har haft en trevlig första januari kära ni.
Detta är våran bok, få varenda sida att räknas, det är ni värda.

Firandet utav den första dagen.

Medan man lyssnar på Kent.

Det tog 18 timmar och 28 minuter innan jag fick årets första sticka i fingret. Är hungrig som ett djur och som tur är så står maten i ugnen. Ska nog se ett avsnitt utav skins med min blåsa på hälen som jag fick igår utav allt promenerande fram och tillbaka i Strängnäs medan jag var livrädd för alla smällar men lycklig för att detta år äntligen sa farväl.

Jag låg och sov hela dagen i min säng på Magdas sovrumsgolv och hade mardrömmar som skrämde slag på mig ganska rejält. För att byta samtalsämne så senare ikväll ska jag ut på promenad med Kimberly och det blir nog lika fint som alla kvällar tidigare. Nu tänker jag se på skins ok puss.


Sista dagen på året i bilder.

Sista dagen på året i text.

Gårdagen spenderades alldeles för fagert med att bland annat skratta åt räkor med borttappade ögon, sjunga i kör med Magda och hennes föräldrar vid köksbordet, vinka hejdå till det året som har passerat med lyktsakerna som man släpper upp i himlen, ha ett fagert Shrek-maraton, göra fruktsallad efter tolvslaget med min allra bästatse vän precis som förra året för att följa traditionerna, tända tomtebloss i diverse gränder och bara vara allmänt löjliga.

Hejdå äckliga 2012, du har varit hemsk och jag kommer förmodligen inte att sakna dig en sekund utav den framtid som säkerligen kommer att passera minst lika fort, adjö äckliga år. Adjö.

RSS 2.0