Påsk-Heidi för hundra år sedan.

Hallå darlings.
Idag har jag hunnit med att odla fräknar i solen (obs: ofrivilligt solande i väntan på det 35-minuters försenade tåget), spilla julmust i skolan och fnissafnissafnissa så att jag nästan storknade. Med fnissa menar jag gapskratta högt och bullrigt (den bullriga delen är endast en önskedröm).

Jag ska alldeles snart fara hem till herr pojkvän oooch uppdaterar probably later, puss.

Eftersom det är påsk får ni gotta er så förskräckligt mycket med ca världens äldsta bild med en liten Heidi på påsk för hundra år sedan. 

Ps: Är det bara min familj som gömmer sig för alla påskkärringar och dylikt på påsk? (Samma sak på halloween, we don't like children).

Godmorgon; idag tar jag påsklov.

Som en orkan kan jag svepa bort dig; men jag tänker aldrig dö nej.

Hallåhallå, sömnlösheten har drabbat mig likt alla de tidigare nätterna.

Idag har jag iallafall : 
1. Klickat hem ca världens finaste skor.
2. Antecknat allt jag ska ha med hem till B imorgon.
3. Druckit saft på verandan och hatat livet.

Så livet är lite fint även om jag får snyta mig stup i kvarten och utomjordingar har invaderat min och herr pojkväns telefonlinje. Nu sitter jag här i mitt totalt nedsläckta rum (bortsett från datorn, duh) och är extremt sugen på godis, oh hello, är det tant röd som ska härja runt i sin månadsrutin kanske? Whatever, borde sova eftersom jag har ca europas mest trassliga hår och det lär ta hundra år att trassla ut det innan morgonduschen.

För den delen har ju feminist-jag klivit in i min kropp och jag kan snart göra flätor i både ben- och armhålshåret meeen jag överger de ypperliga planerna om blommor i min kroppsbehåring imorgon då jag som sagt ska till B (I'm shaving my legs for him; it's love).

Nu ska jag ännu en gång begrava mitt huvud mellan alla kuddar och hoppas på att John Blund skänker mig åtminstone ett par timmars sömn, puss.

Högklackade skor; sönderskavda hälar.

Allt som behövs är vin, Kent och fladdrande klänningar
(+ den efterlängtade jävla sommaren).

Miserabla vardagar och hemmasittande.

Shade: surfers paradise.

En skvätt indian chai (det är trots allt bara tisdag en gång i veckan).

1,5 fot.

 Hallå hallå.
Jag drog hem efter ca halva första lektionen då min kropp protesterade fullkomligt. Jag satt på bussen och lyssnade på kevlarsjäl så många gånger att jag tappade räkningen totalt, när jag kom hem satte jag mig i vårsolen på baksidan och drack indian chai-te med sällskap utav The Beatles och en spindel (han avled kort därefter fast jag fick skuldkänslor för stackarn ville ju bara njuta utav våren med mig).

Jag har tagit mig ett bad med låtsasrosenblad; it turned the water totally pink and I lost myself.
Jag har också haft samma blad på mina tår, jaja nu ska jag städa mitt rum och dansa i takt till Timo Räisänen, puss.

Universum är nog emot mig idag.

Godmorgon sweetcheeks.
Jag har en urtrist lektion och startade denna dag med att äta risifrutti och se på top model (aka känna mig smällfet och få ångest som ännu härjar). 

Sitter här och lyssnar på BD, snorar ned livet och är extremt ledsen pga okänd anledning mvh hatar hela jävla universum. Om två ynkliga dygn startar mitt påsklov + får träffa min finna fina fina pojke och jag längtar längtar längtar så att mina vener skriker sig hesa. Har ingenting mer att skriva, adjö.


Trummande hjärtslag; värkande tinningar.Ps: Varför har man ens tånaglar?

Peace&love + vårsol.

Hej raringar.
Idag har jag hunnit njuta utav vårsolen ett slag samt upplevt ett utvecklingssamtal. Båda parterna var förtjusande (det förstnämnda snäppet starkare än det sistnända). 

Angående peace&love så yesyesyes, jag ska dit med Olivia och förhoppningsvis Magda. Can you feel all lycka som strålar genom era datorskärmar när ni läser detta? JAG SKA SE HÅKAN I SOMMAR (ok jag är exalterad över fler men mestmestmest över min darling Håkan).

I nuläget lyssnar jag på BD och är förskräckligt förkyld fast jag ska vara tapper och ta mig till skolan imorgon i vilket fall som helst, det är ju trots allt endast tre skoldagar kvar innan vi får vårt efterlängtade påsklov.

Nu ska jag återgå till att pynta kuverten så jag icke hann färdigt med det igår, puss.

HÅKAN; SNART SMÄLLER DET.Angående sommarlängtan.

Hello there sweet ones, i skrivande stund befinner jag mig på mitt sovrumsgolv (surprise surprise va?) med en viss Kimberly och lyssnar på sången om en fågel vid namn Roger för gamla tiders skull.

Vi har har picknickat ihjäl oss med hallon + daim utanför ica (läs: trotsade denna marskyla som sprider sig likt en löpeld i vår by), för övrigt har denna söndag som vanligtvis är fylld med söndagsångest vart fylld med alldeles ypperliga peace and love-planer med Ålivija (aka radioaktiv), frukost med min festis och fnisserier med Kimberly. 

Jag har numera startat en trots mot förkylningen som härjar i min kropp men är ledig imorgon som tur är (ska ha utvecklingssamtal, kill me now pls). Nu ska jag fortsätta pynta kuvert, adjöken darlings.


Förkylningen från helvetet lever än.

Hallå.
Jag är ju mest döende, ligger i min säng och drömmer mardrömmar, fryser/svettas/fryser/svettas, snyter mig och ser på film/tv hela dagarna. Imorgon ska jag i varje fall ta trenollett-bussen in till stan imorgon och dela en pizza samt se på HP med min bästaste vän in the whole wide world.

Idag har jag nyinvigt (är det vår än?) mina gamla, slitna fejk-converse med en tripp till ica med ingen mindre än Kimberly och nu ska jag återgå till att se på "Our idiot brother" för ca miljonte gången, adjöken.

Förkyld och isolerad.

Hello darlings.
Förkylningen sänd från helvetet plågar mig med migrän, en rinnande näsa och tappad smakförmåga.
De senaste dygnen har vart oerhört fabulöst spenderade med min ännu fabulösare pojkvän. Vi har sett på sagan om ringen (läs: gråtit en skvätt eller två) och mest legat i sängen invirade i lakan och kyssar.

Jag har gigantiska gropar under ögonen men ska försöka se på ett avsnitt utav tbbt i min ensamhet och äta en portion makaroner. Jag har faktiskt ingenting mer att skriva, adjöken och hoppas att ni har haft det lika lovely som jag har haft det.

The kooks, kyssar och vaniljcola står på menyn.

Hallå hallå, idag har inaktiviteten vart extremt skyhög men jag har second hand-shoppat (läs: två koppar, två böcker och två EP-skivor inhandlades, it's all about the number two today), sett på "Madagaskar 3" med min pojke, syster och far samt lekt Hitler (läs: omedvetet inne på Willy:s).

Nu på kvällskvisten har vi sedan hemkomsten från min andra bostad hunnit äta hallon, ta en tripp till vår lilla ica-affär i byn och sett första delen utav tatuh-serien (mitt hjärta blöder, varför i hela jävla helvete gör jag såhär mot mig själv???). Nu tänker jag lyssna på The kooks och tycka synd om mig själv tryckt mot min pojke då en förkylning spökar alldeles kring hörnet, adjöken darlings.

 

Fredagssysslor.

Hallå, idag har varit ca den mest frustrerade sextonåringen som någonsin har vandrat på vår sk blåa planet pga inställt tåg, kysst på min pojkvän (läs: finally), sett på "Gladiatorerna" med systra mi, far och min pojke, myst med min fettboll (he totally fell asleep between my boobs) samt ätit antagligen världens godaste sub med min bästaste Magda.

I nuläget befinner sig jag och B (läs: pojkvän) i min säng hos min far och ser på "American Pie", vi är osäkra på vilken utav dem dock eh. Imorgon ska vi second hand-handla och vara allmänt attraktiva. Nuuuu har jag ingenting mer att skriva, hoppas ni har en fin helg darlings.

HA,.

Idag gymmnnar jag för s frötysa gångenr in ,itrt liv och det gick cvbra.

Musikvideo. (!!!)

Om du följer min blogg men inte tycker om Håkan (om fallet är så är du dum i huvudet och jag hatar dig) nej men ja, såg precis på videon, MITT HJÄRTA BLÖDER FÖR DENNA MAN.

Jag tänker aldrig dö nej.
Om jag vore miljonär.

Suktar efter diverse klädesplagg
(tryck på bilderna för att komma till länkarna).

 
 
 

"Det kommer aldrig va över för mig".

Hello darlings.
Idag är det onsdag och en förkylning kommer smygandes (läs: trying to defeat it with tea), kl 08:00 (samt tjuge minuter tidigare) låg jag som klistrad vid telefonen och lyssnade på P3 och väntade på Håkans singel, och mannen har gjort det igen. P e r f e k t i o n.

Jag stannade hemma från skolan som det sanna busfrö jag innerst inne är och lyssnar på Marilyn Manson, har tittat i den fasansfyllda skolkatalogen med min mor, ätit lite toblerone samt gråtit en skvätt pga Håkan är fantastisk. Nu tänker jag nog rita en stund, puss.

VARFÖR ÄR MANSON SÅ OUTHÄRDLIGT HNNNG FÖR? )))-:

Ibland ligger man ju på golvet medan ångesten vaggar en i sitt sköte.

Feta vader och rosa biblioteksböcker.

Kyss mig till takter utav Artic Monkeys, kyss mig tills jag blöder.
(Torra läppar ett två tre).

Tisdagsperfektion.

Cuz you’re the cutest thing on this side of the world.

Hallå, hos min psykolog skapade jag en fågel utav ord kopplade till mitt betydelselösa liv och ska hänga upp bilden ovanför min spegel hade jag tänkt (även om den är outhärdligt ful så är den lovely).

Nu lyssnar jag i varje fall på Nevershoutnever för gamla tiders skull. P e r f e k t i o n.
Ska göra te ok ok puss, ni kan ju titta på Christofer Drew tills vidare (sjundeklassaren -eller när det nu var jag totally adored him- inom mig smälter).


Hårt mot hårt mot ensamheten.


 

Fittmåndag.

Hello darlings, har jag nämnt att jag asvkyr måndagar? Antagligen, I really really really don't like them. Det finns ingenting bra alls med måndagar. Jag har en rätt extrem huvudvärk som kommer krypandes, har ont i magen (antagligen pga åt en risifrutti i bilen påväg till skolan) och jag är ju så vissen och nedstämd dels pga dessa femton minusgrader som har smygit sig över mitt kvarter.

Efter skolan har jag ett möte med min psykolog och därefter ett möte med läkaren, efter det ska jag och min mor äta tonfiskmackor i bilen och jag chansar på att jag kommer att hamna i universums värsta matkoma efter det och somna i bilen (I always fall asleep).

Nu ska jag försöka mig på att jobba med engelskan eh, adjö.

Söndag (hetsätning pågår). 

Källa: tumblr.

Jag pekar finger till omvärlen; det är helg, du kan inte nå mig.

Godmorgon solstrålar och surnissar (eh whatever).
Jag skulle ha stigit upp kl 5 meeeen en rutin gällande drömmar om att folk skickar bilder på sina ansikten till mig är i total rullning på morgonen så jag kom upp fyrtio minuter senare än beräknat.

Nu är jag i varje fall duschad och klar (nästan klar).
Vårkänslorna sprakar likt de första gnistorna från tomteblossen i gränderna och att jag lyssnar på Håkan Hellström som den sanna Håkandyrkare jag är får endast dessa blommande känslor att vidgas.

Ha en fin fredag you guys.

(OBS: Om elva (!!!) timmar träffar jag B, är så så nervös att flodvågor utav svett strömmar från min armhålor; shit Heidi, varför så jävla fredagsfräsch?)


The kooks har förgyllt min natt.


Om fyra ½ timme ska jag upp för att duscha; godnatt.

Karvar ur mitt hjärta med en skalpell.

Hallåhallå, förlåt för att jag är så inaktiv (frasen startar sin resa på att bli utnött) but I'm having an allergic reaction to the universe så jag sitter mest på mitt golv och dricker te. Alla ohyggliga inneboenden placerade inuti mig är förskräckligt elaka; lämna min hjärna, tack.

Denna dag startade med ett matteprov; jag skrev att jag antagligen är mentalt efterbliven och ritade en teckning istället på någon som meddelade att hen avskydde allting utom katter (prrr).
Efter den fruktansvärda halvtimmen spenderade jag lunchtiden på donken med Cajsabajsa, Magda och November där vi diskuterade diverse sk vidriga saker. Efter lunchen hade vi idrott då jag, Cajsabajsa och Magda satt inne i ett grupprum och fulade oss pga badass och undviker att vara med på badet.

Imorgon ska jag träffa min pojke (han är inte min men vi kan låtsas) och nervositeten börjar komma krypandes likt maskrosorna i sommargräset.

Tumblr is the shit.

Svart och svår - sexton år.

Men lägg armarna runt mig, slit ut vad jag har.

Ikväll leker jag och B poppare medan jag äter ballerinakakor (balle) och lyssnar på Kent.
Det är endast tre dygn kvar tills vi äntligen ses och jag är äckligt exalterad. Muminmamman är på besök.

Hallå.
Denna dag vaknade jag upp med en outhärdlig huvudvärk och bestämde mig för att stanna hemma från skolan, igår åkte jag hem efter halva dagen och ahde ett hejvilt äventyr på vägen hem; kramades litegrann med Oscar, väntade på bussen tills naglarna blev blå (a totally lovely shade, reminded me of blueberries) och på kvällen tittade jag på tv med mor och min låtsasfar.

I nuläget håller jag på att bleka mitt hår då muminmamman var rar nog att göra det (muminmamman = min mors vän, she totally sounds like her) och åt alldeles nyss upp all röd paprika, så outhärdligt sorgligt, vad ska jag nu äta när jag pluggar? (Ja, JAG pluggar).


Markus & Håkan (känner mig som ett efterlängtat mongobarn).

Remember how you saved me now, from all of my wrongs.

Fas ett; vår.

Hello darlings.
Förlåt för min extrema inaktivitet men jag har kämpat som en spelare från hungerspelen (dock med att sätta upp mina ljusslingor så som de vanligtvis ska sitta). Mysfaktorn har höjts och jag har packat ut det sista utav vintern med kjol, glitter runt min hals och Håkan spelandes, nu är våren snart snart snart här.

För den delen har jag skaffat ett nyss husdjur (läs: ofrivilligt). Han är döpt till Göran och han har valt att placera sin bostad på hörnet utav min tv, ett tydligt tecken på hjälp detta. Denna Göran är då en handikappad och självmordsbenägen spindel och jag börjar bli less på att höra hans skikgråtande hysteriska timmar om nätterna så jag överväger att be min mor ge honom akut dödshjälp.. När jag hittar honom.

I nuläget äter jag bananyoghurt medan jag lyssnar på Hästpojken, har sovit kasst men min älskade Mymla och min B var vakna med mig på andra sidan telefon så jag överlevde och lyckades till och med få en timmes sömn. Nu tänker jag tumblra och sådant häftigt, puss.

(Hoppas eran natt var bättre än min).


 

Har ju en gigantisk förälskelse.Farväl du vidriga februari.

Hello darling, första mars har verkligen kört slut på min energi trots att det vildaste jag har sysslat med är att bussdansa med Kimberly imorse. I'm very upset pga missade hela självskadeupplysningsgrejen (or what it's called) med att bära orange idag, shame on me. 

Utöver det har jag handlat med Magda, ätit ditt och datt, lyssnat på Kent och skrattat så jag trott att jag ska spricka i varenda skrymsle och vrå (sadly enough I'm still in the same amount of pieces).
Nu efter en portion soppa har sömnen slagit mig i ansiktet ännu en gång och vi överväger att gå och lägga oss trots att klockan inte ens har hunnit slå halv tio (such a wild friday).

Puss och sådant, godnatt!

Lisebergkaninens öron plus YMCA.

Hallå jag ber om ursäkt för min inaktivitet men jag har varit fullt upptagen med att planera resan till min älskade pojk (läs: den hemliga personen på B), lyssna på min darling Håkan Hellström, rulla omkring på mitt sovrumsgolv i underkäder och med att dansa till YMCA iförd Liserbergkaninens öron.

Hur som haver så ska jag hem till min älskade lilla festis efter skolan och har ingenting mer att meddela er, jag är glad för att ni fortsätter att besöka bloggen trots att jag icke bloggat, adjö.RSS 2.0